ΠΑΣΚ Συλλόγου ΠΕ "Κ. Σωτηρίου": Παραγωγή διώξεων σε μέλη του Συλλόγου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Πολλά αναπάντητα ερωτηματικά και απορίες έχουν δημιουργηθεί από τις άδικες και αστήριχτες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε μέλη του Συλλόγου μας. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύο τουλάχιστον μέλη του Συλλόγου μας, κλήθηκαν σε απολογία από τη διοίκηση με ‘κατηγορίες’ εντελώς άδικες, αστήριχτες και έωλες. Η κάθε περίπτωση βέβαια με τα δικά της χαρακτηριστικά και τις δικές της ιδιαιτερότητες.
Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και στις δύο περιπτώσεις. Με την αποφασιστική
παρέμβαση του Δ.Σ. του Συλλόγου στη βάση της ομοφωνίας, όλων των συναδέλφων και τη συμπαράσταση της εκπαιδευτικής κοινότητας, οι υποθέσεις έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Καταγελούμε τον τρόπο με τον οποίο στοχοποιήθηκαν άδικα τα μέλη του Συλλόγου μας από τη διοίκηση, τόσο σε επίπεδο Διεύθυνσης όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας. Ποιοι είναι αυτοί και από πού αντλούν το δικαίωμα να αναστατώνουν χωρίς λόγο, αυτό αποδεικνύεται και από την κατάληξη των υποθέσεων, τις ζωές των συναδέλφων, να αναστατώνουν με τις πράξεις τους τη λειτουργία των σχολείων τους και να θέτουν σε αναβρασμό όλα τα μέλη του Συλλόγου και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να διαμηνύσουμε προς κάθε κατεύθυνση:
• Σε περίπτωση που υπάρξει και νέα άδικη και χωρίς λόγο δίωξη σε μέλος του Συλλόγου μας, οι υπεύθυνοι εκτός των άλλων θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τη φυσική παρουσία των 700 μελών του ‘Κώστα Σωτηρίου’
• Απαιτούμε από τους υπεύθυνους να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους στοχοποιούνται συνάδελφοι και διαταράσσεται, κατά απαράδεκτο και αναίτιο τρόπο, η εκπαιδευτική τους προσφορά και η οικογενειακή τους ηρεμία. 12/3/12
Keywords
Τυχαία Θέματα