Παραπληροφόρηση με υπογραφή ΣΚΑΪ - Έδειξαν περσινά πλάνα με «επεισόδια για την αποφυλάκιση της Ηριάννας»

Μάλλον ενόχλησε η ομόφωνη αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή και θα έπρεπε, προληπτικά, να περάσουν 13 χρόνια στη φυλακή για κοινωνικές σχέσεις και ένα αμφιλεγόμενο δείγμα DNA.

Στο τηλεοπτικό δίκτυο του ΣΚΑΪ οι υπεύθυνοι του προγράμματος του χθεσινού (28.6) δελτίο έκριναν σκόπιμο, έχοντας κάνει μια μόλις ολιγόλεπτη αναφορά στην δικαστική παρωδία και στην άδικη φυλάκιση των δύο νέων (άδικη, όπως άλλωστε απέδειξε και η απόφαση αθώωσης, ένα χρόνο μετά) να προβάλουν εκτεταμένα από επεισόδιο που σημειώθηκαν πέρυσι, όταν ανεστάλη

το αίτημα αποφυλάκισης.

Στο πλάνο αρχικά εμφανίσθηκε ο τίτλος «Επεισόδια και συγκρούσεις για την αποφυλάκιση της Ηριάννας» και η ημερομηνία των επεισοδίων (17/7/2017).

Ο τίτλος φυσικά ήταν παραπλανητικός (αφού τα επεισόδια έγιναν για την άρνηση αποφυλάκισης, όχι για την αποφυλάκιση) και, σαν να μην έφτανε αυτό, δευτερόλεπτα μετά η ένδειξη με την ημερομηνία εξαφανίστηκε!

Έτσι ο τηλεθεατής έμεινε να βλέπει στην οθόνη του εικόνες από επεισόδια, τα οποία σημειώθηκαν «για την αποφυλάκιση της Ηριάννας». Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι του σταθμού μερίμνησαν, ώστε το κοινό να λάβει το «απαραίτητο» μήνυμα και να κάνει τους «ορθούς» συνειρμούς.

Βαγγέλης Μπρίλος

ΣΚΑΪπαραπληροφόρησηΗριάννα Β.Λ
Keywords
Τυχαία Θέματα