ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Μετακινούν - "ξεσπιτώνουν" εκπαιδευτικούς

Tweet

ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ - “ΞΕΣΠΙΤΏΝΟΥΝ” ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής μετά το χαρακτηρισμό αρκετών εκπαιδευτικών ως ‘πλεοναζόντων’ προωθεί τη μετακίνησή τους ακόμα και σε νησιά της Β΄ Πειραιά. Δυο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς εκπαιδευτικοί εξαναγκάζονται να ξεσπιτωθούν διαλύοντας την οικογενειακή και προσωπική ζωή τους και μέσα σε αυτές τις συνθήκες να προσφέρουν σε μια σωστή εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι

δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν παρέμβαση την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στον Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι προτίθενται να μετακινήσουν εκπαιδευτικούς από την Α΄ Πειραιά σε νησιά της Β΄ Πειραιά εφαρμόζοντας το νόμο 3848 της Διαμαντοπούλου για υποχρεωτικές μετακινήσεις μέσα στην περιφέρεια.

Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε μετακίνηση εκπαιδευτικού, που θα έχει τραγικές επιπτώσεις για την οικογένειά του και θα σημάνει περαιτέρω υποβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου.

Καλούμε σε επαγρύπνηση όλους τους εκπαιδευτικούς, το βαρέλι δεν έχει πάτο, η επίθεση θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Μπαίνει επιτακτικά η ανάγκη για την ανασύνταξη του κινήματος, αποδυνάμωση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού συμπόρευση με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ για την απόκρουση αυτών των εξελίξεων.

- ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

- ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αθήνα 24/10/2013

Επιτροπή Ανατολικών Συνοικιών του ΠΑΜΕ εκπ/κών

Tags: ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα