Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 33χρονης εφοριακού στην Αστυνομία

Ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ολόκληρες ώρες η κατάθεση του πατέρα της 33χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β' νεκροταφείο Αθηνών...

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο Κώστας Ζέμπερης αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο πελάτης του προσπάθησε να βοηθήσει τις αρχές στη διαλεύκανση του στυγερού

εγκλήματος. Ζήτησε να μην βγαίνουν συμπεράσματα και ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στην αστυνομία ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της άτυχης εφοριακού υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία. Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

κατάθεσηεφοριακόςπατέραςδολοφονία
Keywords
Τυχαία Θέματα