Οδηγίες προς υποψηφίους για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ -1ης Περιόδου 2017

Οι υποψήφιοι προσέρχονται στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους που καθορίστηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως τις 09:00 π.μ. με το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου σε ισχύ. Με βάση αυτά τα έγγραφα πραγματοποιείται η διαδικασία ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν ένα από τα ανωτέρω έγγραφα δεν θα τους επιτρέπεται η συμμετοχή στις εξετάσεις και θα θεωρούνται ΑΠΟΝΤΕΣ.

Παρόντες

θεωρούνται μόνο οι εξεταζόμενοι, που διαθέτουν τα ανωτέρω έγγραφα και βρίσκονται μέσα στις αίθουσες διεξαγωγής του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων, κατά τη λήξη του χρόνου προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους. Όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και να παραδίδονται στους Επιτηρητές κατά την είσοδο στην αίθουσα, παραλαμβάνονται δε κατά την αποχώρηση. Τα προσωπικά αντικείμενα των εξεταζομένων που δεν είναι απαραίτητα για την εξέταση συγκεντρώνονται σε χώρο ορατό από όλους. Επιτρέπεται η χρήση ΜΟΝΟ μπλε στυλό διαρκείας, ενώ απαγορεύεται το διορθωτικό, άλλως μηδενίζεται το Γραπτό Δοκίμιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι των παρακάτω ειδικοτήτων πρέπει στο Θεωρητικό Μέρος των εξετάσεων να έχουν μαζί τους και τα εξής:

1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

 δυο (2) τρίγωνα ορθογώνια με διαβάθμιση (900 – 450 – 450 και 900 – 300 – 600 )

 κανόνα 20 cm

 μοιρογνωμόνιο

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά σε μορφή pdf ΕΔΩ

ΕΟΠΠΕΠΙΕΚΕξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.ΚΕπισυνάψεις: iek_eoppep.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα