Ο αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ Β. Αιγαίου και Διευθυντής ΓΕΛ Καλλιμασιάς στέλνει επιστολή στη ΔΔΕ Χίου

Tweet

Ο Αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ Β. Αιγαίου και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου ως Διευθυντής του ΓΕΛ Καλλιμασιάς δεν προχώρησε στην υποχρεωτική δημιουργία ομάδων και έστειλε την επισυναπτόμενη επιστολή προς την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Προς

τη Δ/ντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Χίου

Όπως σας είναι γνωστό μας κοινοποιήθηκε από το ΥΠΑΙΘ η με αριθμό 190089/Γ1/10-12-13 εγκύκλιος σχετικά με την εφαρμογή της ΑΕΕ

και την ευθύνη υλοποίησή της από τους Διευθυντές σχολικών μονάδων.

Όπως επίσης σας είναι γνωστό για την παραπάνω ενέργεια ο σύλλογος διδασκόντων της μονάδας που προΐσταμαι έχει εκφρασμένη αντίθετη άποψη και βάση αυτής αλλά και των αποφάσεων τόσο της τοπικής ΕΛΜΕ όσο και της ΟΛΜΕ οι συνάδελφοι αρνούνται τη συμμετοχή τους. Σχετικό εξώδικο έχει σταλεί από την ΟΛΜΕ στον Υπουργό Παιδείας.

Γνωρίζετε ότι δεν έχει τηρηθεί η νόμιμη οδός διοικητικής κοινοποίησης αλλά η εγκύκλιος όλως παραδόξως έχει κοινοποιηθεί απευθείας με ότι πρόβλημα γεννά τούτο για την νόμιμη εφαρμογή της.

Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε μια αμφισβητούμενης νομιμότητας πρακτική η οποία βρίσκει αντίθετο το σύνολο των συναδέλφων μου τόσο στο σχολείο όσο και γενικότερα

Σας ζητώ

Να μου υποδείξετε τον κατά την γνώμη σας νόμιμο τρόπο υλοποίησης της εν λόγω εγκυκλίου .

Καλλιμασιά 4-4-2014

Μετά τιμής

Ο Δ/ντής Του ΓΕΛ Καλλιμασιάς Χίου

Καλογεράς Ιωάννης

Φυσικός

Tags: αυτοαξιολόγησηπαραιτήσεις διευθυντώναξιολόγησηΑΠΥΣΔΕ Β. ΑιγαίουΓΕΛ ΚαλλιμασιάςΧίοςΙωάννης Καλογεράς Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα