Ντοκουμέντο! Ο Μιχαλολιάκος κάτω από τον αγκυλωτό σταυρό

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Ντοκουμέντο! Ο Μιχαλολιάκος κάτω από τον αγκυλωτό σταυρό Στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το πρώτο συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Φωτογραφίες από το πρώτο συνέδριο της

Χρυσής Αυγής αναμένεται να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις, καθώς απεικονίζουν τον νυν πρόεδρο του κόμματος να εκφωνεί λόγο, μπροστά από έναν αγκυλωτό σταυρό. Ο κ. Μιχαλολιάκος στέκεται μπροστά στο βήμα του ομιλητή, με φόντο την ελληνική σημαία και το σύμβολο των ναζιστικών παραστρατιωτικών οργανώσεων.

Το εν λόγω σύμβολο παραπέμπει στην παραστρατιωτική οργάνωση «Wolfsangel», όπου κατατάσσονταν στρατιώτες των Ες-Ες και μέλη της νεολαίας του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο κ. Μιχαλολιάκος στην εν λόγω ομιλία του διακατέχεται από ένα ναζιστικό-φιλεχιτλερικό παραλήρημα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής την ίδια περίοδο, αρθρογράφησε στο περιοδικό του κόμματος, υμνώντας τον Χίτλερ.

Υπενθυμίζουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κ. Μιχαλολιάκος είχε αρνηθεί την ύπαρξη αυτού του άρθρου.

Αναδημοσίευση από το thebest.gr, 25/9/2012

Keywords
Τυχαία Θέματα