Νέες έρευνες για την υπόθεση του Στήβεν Κουκ - Στο πηγάδι που βρέθηκε ο σκελετός του Βρετανοί αστυνομικοί

Συνεχίζονται και επεκτείνονται οι έρευνες των Βρετανών αστυνομικών που βρίσκονται στα Μάλια, στο πηγάδι, όπου βρέθηκε, πριν από ένα μήνα, ο σκελετός του 20χρονου τουρίστα, Στίβεν Κουκ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί το 2005.

Οι αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ, με ειδικό εξοπλισμό, ερευνούν τους χώρους τόσο στο οίκημα όπου βρίσκεται το πηγάδι όσο και τους εξωτερικούς χώρους, συλλέγοντας στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ολική διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο σκελετός είχε βρεθεί στις 16 Φεβρουαρίου μέσα σε πηγάδι, σε περιοχή των Μαλίων από άτομα που πραγματοποιούσαν εργασίες καθαρισμού. Δίπλα στα

οστά βρέθηκαν μία δερμάτινη ζώνη και μία φωτογραφική μηχανή. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν υποψίες πως ο σκελετός ανήκε στον 20χρονο Στίβεν Κουκ, υποψίες που τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Ο Στήβεν Κουκ, είχε εξαφανισθεί την πρώτη ημέρα των διακοπών του στην περιοχή των Μαλίων, την 1η Σεπτεμβρίου 2005. Α πό τότε η οικογένεια του τον αναζητούσε.

Πλέον η έρευνα των βρετανικών αρχών έχει στραφεί στη διαλεύκανση της υπόθεσης και στον εάν ο Κουκ σκοτώθηκε από ατύχημα ή από εγκληματική ενέργεια.

ανθρώπινος σκελετόςπηγάδιΚρήτητουρίστας
Keywords
Τυχαία Θέματα