Συγγραφέας, σύντροφος γνωστής ηθοποιού, αποκαλύπτει: Είμαι παιδί αιμομικτικής σχέσης!

ΚΟΣΜΟΣ

Σα βόμβα έσκασε η εξομολόγηση του συγγραφέα και καλλιτέχνη Τζον Μπερν, στη βρετανική εφημερίδα The Times.

Ο 77χρονος άνδρας, ο οποίος υπήρξε επί πολλά χρόνια σύντροφος της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Τίλντα Σουίντον, αποκάλυψε ότι είναι το βιολογικό παιδί μιας αιμομικτικής σχέσης μεταξύ της μητέρας του και του παππού του!

Ο Μπερν ανέφερε ότι έμαθε

τη σοκαριστική πληροφορία το 2002, όταν ήταν 62 χρονών. Τότε ήταν ακόμα ζευγάρι με τη Σουίντον και συζούσαν στο σπίτι τους στη Σκωτία.

Μία ξαδέλφη του, η Αιλίν, επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά προκειμένου να τον ενημερώσει για τον θάνατο της μητέρας του.

Η μητέρα του συγγραφέα είχε εξομολογηθεί το ένοχο μυστικό στην ανιψιά του. Η Αιλίν προτίμησε να ρωτήσει την Τίλντα Σουίντον τη γνώμη της, αν πίστευε ότι έπρεπε να μοιραστεί το ένοχο οικογενειακό μυστικό με τον ξάδελφό της. Η ηθοποιός την παρότρυνε να του πει την αλήθεια, όπως και έγινε.

Ο ίδιος λέει στη συνέντευξη του: «Η μητέρα μου ταξίδευε συχνά στο πατρικό της προκειμένου να βλέπει τους γονείς της. Τώρα κολλάνε όλα τα κομμάτια. Πήγαινε γιατί ήταν ερωτευμένη με τον παππού μου, με τον πατέρα της».

Η μητέρα του πέθανε καθώς νοσηλευόταν για ψυχικά προβλήματα, τα οποία ο γιος της πιστεύει ότι οφείλονταν στην αιμομικτική σχέση που είχε.

Ο Τζον Μπερν έχει σχεδιάσει το εξώφυλλο του δίσκου των Beatles, The Beatles Ballads, ενώ πίνακές του φιλοξενούνται στην Εθνική Πινακοθήκη της Σκοτίας.

Τζον Μπερναιμομικτική σχέσηΤίλντα Σουίντονοικογενειακό μυστικόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα