Μουσειολόγος – Συντηρητής στο Κέντρο Σύγχρ. Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ζωγραφικής

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Το "Κέντρο Σύγχρονης Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ζωγραφικής - Μουσείο Φρυσίρα", ανακοινώνει την πρόθεσή του να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με μουσειολόγο - συντηρητή, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών για την προετοιμασία 5 εκθέσεων κατά την περίοδο Δεκεμβρίου 2012 –Οκτωβρίου 2015 στο πλαίσιο της Πράξης Ευρωπαϊκή Ζωγραφική: Εικαστικές εκλεκτικές συγγένειες", που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013" και συγχρηματοδοτείται

από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Παιδείας & θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού. Η εκτιμώμενη συνολική απασχόληση που θα απαιτηθεί στο πλαίσιο της σύμβασης θα είναι 5 ανθρωπομήνες και η συνολική αμοιβή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ανέρχεται σε 11.070 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανατρέξουν στην αναλυτική διακήρυξη, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Μουσείου Φρυσίρα:www.frissirasmuseum.com.
Η προθεσμία υποβολής της αίτησης, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του Μουσείου Φρυσίρα στην προαναφερόμενη διεύθυνση, λήγει την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15:00.

e-dimosio

 

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: αγορά εργασίαςβρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα