14 προσλήψεις καθηγητών μουσικής στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Ο Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Νέας Ιωνίας ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα για την κάλυψη αναγκών του ΟΠΑΝ του Δήμου Νέας Ιωνίας, που εδρεύει στο Δήμο Νέας Ιωνίας του Ν. Αττικής, για τη στελέχωση και λειτουργία του Ωδείου.

Οι ειδικότητες έχουν ως εξής:
2 Καθηγητές πιάνου κατηγορίας ΤΕ
2 Καθηγητές κιθάρας κατηγορίας ΤΕ
1 Καθηγητή βιολιού κατηγορίας ΤΕ
1 Καθηγητή ξύλινων

πνευστών κατηγορίας ΤΕ
1 Καθηγητή ηλεκτρικής κιθάρας κατηγορίας ΔΕ
1 Καθηγητή ηλεκτρικού μπάσου κατηγορίας ΤΕ
1 Καθηγητή εγχόρδων οργάνων παραδοσιακής μουσικής κατηγορίας ΔΕ
1 Καθηγητή μουσικής προπαιδείας κατηγορίας ΤΕ
1 Καθηγητή ακορντεόν-αρμονίου κατηγορίας ΔΕ
1 Καθηγητή μπουζουκιού κατηγορίας ΔΕ
1 Καθηγητή παραδοσιακού βιολιού κατηγορίας ΔΕ
1 Καθηγητή απόφοιτο τμήματος Μουσικών σπουδών για τα θεωρητικά μαθήματα με εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης κατηγορίας ΤΕ

Για τις θέσεις πιάνου, κιθάρας, βιολιού, ηλεκτρικού μπάσου , ξύλινων πνευστών, μουσικής προπαιδείας και για τα θεωρητικά μαθήματα με εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης τα δικαιολογητικά είναι :
1.Αίτηση
2.Τίτλο σπουδών ΑΕΙ ή Δίπλωμα ή πτυχίο αναγνωρισμένου Ωδείου της ειδικότητας του διδασκομένου μαθήματος, σταδιοδρομία ως συνθέτης ή διδάσκαλος στην ίδια ειδικότητα σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όπως ορίζονται στο Νόμο 3207/2003(ΦΕΚ 302/Α/24-12-2003) άρθρο 10 παράγραφος 13α.
Σε περίπτωση τίτλων αλλοδαπής, οι τίτλοι πρέπει να συνοδεύονται από αναγνώριση ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ ή άλλου αρμόδιου συμβουλίου ισοτιμιών της ημεδαπής.
3.Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
4.Βιογραφικό σημείωμα- Προϋπηρεσία

Για τις θέσεις ηλεκτρικής κιθάρας, παραδοσιακού βιολιού, μπουζουκιού, ακορντεόν-αρμονίου, έγχορδων οργάνων παραδοσιακής μουσικής, τα δικαιολογητικά είναι:
1.Αίτηση
2.Βεβαίωση σπουδών από αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτήριο
3.Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
4.Βεβαίωση προϋπηρεσίας του διδασκομένου μαθήματος στην ίδια ειδικότητα σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ή τεκμηριωμένη καλλιτεχνική εμπειρία ή συστατική επιστολή από σχετικό φορέα
5.Φάκελος δραστηριοτήτων ή έγκριση από τον Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου μετά από ακρόαση-συνέντευξη
6.Βιογραφικό σημείωμα- Προϋπηρεσία

Η πλήρωση των ανωτέρω θέσεων για το σχολικό έτος 2012-2013, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των μαθητών που θα εγγραφούν στις ανωτέρω σχολές και τμήματα του Ωδείου Δήμου Νέας Ιωνίας με την έναρξη του σχολικού έτους.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται κα

Keywords
Τυχαία Θέματα