Με 200 έτρεχε η πόρσε σε δρόμο που ψιλόβρεχε - Οι εξετάσεις θα δείξουν αν είχε πιει

Συγκλονισμένοι όλοι μαθαίνουν σιγά σιγά λεπτομέρειες από αυτό το τραγικό ατύχημα. Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει όλες τις πληροφορίες, έχει μάλιστα στα χέρια της καταθέσεις όπως και βίντεο από την εθνική οδό και την πόρσε.

Η τροχαία εξετάζει όλα τα στοιχεία και από ότι φαίνεται σιγά σιγά θα πέσει φως στην τραγωδία.

Και αυτό για όλους εμάς, να πληροφορηθούμε πως έγινε, γιατί οι οικογένειες των θυμάτων θρηνούν τον άδικο χαμό τους. Ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο.
Οι πρώτες ενδείξεις και στοιχεία της Τροχαίας Εθνικών

Οδών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι την ώρα του ατυχήματος ο δρόμος εκείνη την ώρα γλιστρούσε καθώς έριχνε ψιλόβροχο και μάλιστα λασποβροχή. Ύστερα στο σημείο του δρόμου που έγινε το ατύχημα το όριο ταχύτητας είναι από 110 έως 120 χιλιόμετρα το πολύ. Η Πόρσε, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και τα όσα παρουσιάστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε αναπτύξει ταχύτητα άνω των 200 χιλιομέτρων.

Διαβάστε Επίσης:
α) Τα αυτοκίνητα δεν... τρελαίνονται από μόνα τους

Της Άντας Ψαρρά

β) Έρευνα: Γιατί η Σουηδία έχει τόσο λίγους θανάτους από τροχαία

γ)Κόλαφος ο Ιαβέρης για το πολύνεκρο τροχαίο στην Λαμία με την Πόρσε

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει ήδη στην αστυνομία και λέει πως ένιωσε όταν τον πέρασε η πόρσε σαν άνεμος όταν οδηγούσε. Το μοιραίο αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα η Πόρσε.. Χαρακτηριστικά είπε ότι "το μόνο που κατάλαβα ήταν ένα τράνταγμα από τον αέρα στο αυτοκίνητό μου και έπειτα είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο να με προσπερνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα". Λίγο πιο κάτω, δυστυχώς, ο οδηγός είδε τα αποτελέσματα του πολύνεκρου τροχαίου.

Η Τροχαία της Εθνικής Οδού εξετάζει προσεκτικά όλα τα βίντεο από την εθνική όπου έτρεχε η πόρσε
Θα γίνουν εξετάσεις για το αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ο οδηγός

Σειρά του ιατροδικαστή να εξετάσει και να αποφανθεί αν ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ και έπιασε το τιμόνι του αυτοκινήτου. Επόμενο στάδιο, λοιπόν, είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις. Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες από στενό συνεργάτη του επιχειρηματία και πατέρα του νέου που πιθανότατα οδηγούσε την Πόρσε, ότι ο γιος του, είχε πάρει το μεσημέρι το αυτοκίνητο μαζί με τον φίλο του να συναντήσουν σε ένα μαγαζί της Κηφισιάς την υπόλοιπη παρέα τους, για να κατευθυνθούν προς την Αράχωβα.

Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος οδηγούσε την Πόρσε, οι πληροφορίες λένε ότι τα στοιχεία μέχρι τώρα, δείχνουν ως οδηγό τον γιο του γνωστού επιχειρηματία. Αυτό όμως, θα ξεκαθαριστεί πλήρως, με εξέταση DNA.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να διαπιστωθεί πώς διέρευσε στη δημοσιότητα το βίντεο του δυστυχήματος, από την κάμερα διαχείρησης της κυκλοφορίας, καθώς πρόκειται για το κυριότερο προανακριτικό υλικό...

πόρσεατύχημα
Keywords
Αναζητήσεις
πως λενε αυτον που οδηγουσε την πορσε, τα αυτοκινητα δεν τρελαινονται αντα ψαρρα
Τυχαία Θέματα