Ταυτοποιήθηκε η σορός του οδηγού της μοιραίας Πόρσε - Είχε πάρει το αυτόκινητο εν γνώσει του πατέρα του

Ταυτοποιήθηκε η σορός του οδηγού της Porsche που σκόρπισε τον θάνατο όταν καρφώθηκε μετά από τρελή πορεία σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο μία νέα μητέρα και ένα παιδάκι που δεν ήταν καλά-καλά τριών ετών, καθώς και ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του πολυτελούς οχήματος.

Διαβάστε Επίσης:

α) Τα αυτοκίνητα δεν... τρελαίνονται από μόνα τους
Της Άντας Ψαρρά

β)

Έρευνα: Γιατί η Σουηδία έχει τόσο λίγους θανάτους από τροχαία

γ)Κόλαφος ο Ιαβέρης για το πολύνεκρο τροχαίο στην Λαμία με την Πόρσε

Οι Αρχές γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον επιχειρηματία ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo. Μάλιστα, είχαν εκφραστεί φόβοι ότι στο τιμόνι βρισκόταν ο 23χρονος μικρός γιος της οικογένειας, κάτι που επιβεβαιώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος είχε πάρει το αυτοκίνητο εν γνώσει του επιχειρηματία.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο φίλος και συνοδηγός του νεαρού εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο.

Οι διαμελισμένες και απανθρακωμένες σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών ενώ την έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Porscheατύχημα
Keywords
Αναζητήσεις
τα αυτοκινητα δεν τρελαινονται αντα ψαρρα
Τυχαία Θέματα