Λειτουργικά κενά – κατηγορίες σχολικών μονάδων ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου, του αιρετού Γιώργου Γκουτζιαμάνη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

 


    Γκουτζιαμάνης  Γιώργος                                                           Ρόδος  07-08-2012
          Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε.
             Δωδεκανήσου                   
          Τηλ. 6944 263293                               
 e-mail: [email protected]

ΘΕΜΑ: «Λειτουργικά κενά – κατηγορίες σχολικών μονάδων ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου»

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

 Μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε φορείς και υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, η εικόνα των λειτουργικών κενών του νομού Δωδεκανήσου, χωρίς να υπολογίζονται τα κενά της πληροφορικής, των εικαστικών, της θεατρικής αγωγής, των  γερμανικών και των γαλλικών, είναι η παρακάτω:


Από τα λειτουργικά κενά θα πρέπει να αφαιρεθούν 22 ΠΕ 70, τα οποία θα καλυφθούν με τους συναδέλφους που είχαν μείνει στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου μετά την ολοκλήρωση των μεταθέσεων- οριστικών τοποθετήσεων.
Είναι ανάγκη τα λειτουργικά κενά να καλυφθούν πριν από την έναρξη του σχολικού έτους είτε με μόνιμους διορισμούς (οι φήμες για 200 διορισμούς στην Α/θμια και Β/θμια αν επαληθευτούν οδηγούν μαθηματικά στην υποβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου και στην υπολειτουργία των σχολικών μονάδων), είτε με προσλήψεις έγκαιρα αναπληρωτών εκπαιδευτικών, προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα η σχολική χρονιά.
Οι συνάδελφοι που αποσπάστηκαν στα Δωδεκάνησα, μπορούν να εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και στείλουν αίτηση τοποθέτησης μαζί με όλα τα δικαιολογητικά (π.χ. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητα κλπ.) μέχρι και τις 17 Αυγούστου από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου:   http://a12nisou.info/

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ν. ΔΩΔ/ΣΟΥ

     - Οι σχολικές μονάδες του νομού, κατατάσσονται σε 9 κατηγορίες: Β(2) , Γ(3), Δ(4),  Ε(5),  ΣΤ(6),  Ζ(7),  Η(8),  Θ(9),  Ι(10).

Στην παρένθεση αναγράφονται τα μόρια της κάθε κατηγορίας

- Β(2): Όλα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία της Πόλεως Ρόδου, Ιαλυσού και Κοσκινού
- Γ(3): Σγουρού, Πόλεως Καλύμνου, Χώρας Καλύμνου, Πόλεως Κω (εκτός του 6ου και 7ου Ν/Γ)
- Δ(4): Πανόρμου Καλύμνου, Πυλίου Κω, Αφάντου, Κρεμαστής, Παραδεισίου, Καλυθιών, 6ο - 7ο νηπιαγωγείο πόλεως Κω
- Ε(5): Αρχαγγέλου, Δαματριάς, Θεολόγου, Καλαβάρδων, Μαριτσών, Παστίδας, Σορωνής, Φανών, Άργους Καλύμνου, Αντιμάχειας Κω, Καρδάμαινας Κω.
- ΣΤ(6): Αρχίπολης, Διμυλιάς, Λάρδου, Λίνδου, Μαλώνας, Μασσάρων, Πυλώνας, Σαλάκου, Ψίνθου, Αγίας Μαρίνας – Αλίντων – Λακκίου Λέρου, Βαθέος - Τελένδου Καλύμνου, Κάμπου – Σκάλας – Χώρας Πάτμου, Κεφάλου - Ζηπαρίου Κω. 
- Ζ(7): Απολλώνων, Γενναδίου, Έμπωνα, Κρητηνίας,  1ο – 2ο  Καρπάθου, Ξηρόκαμπου Λέρου
- Η(8): 1ο  – 2ο  Σύμης, Απερίου – Αρκάσας Καρπάθου 
- Θ(9): Μεσοχωρίου Καρπάθου, Χάλκης, Αστυπάλαιας, Λει

Keywords
Τυχαία Θέματα