Νομοθετική ρύθμιση για την επιστροφή των παράνομων συντάξεων

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Εισαγγελική έρευνα «μαμούθ» βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την επικράτεια, προκειμένου να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης όχι μόνο σε όσους παίρνουν προνοιακά επιδόματα και συντάξεις «μαϊμού», αλλά και σε όσους κρατικούς υπαλλήλους και ιατρούς τους συνέδραμαν στο τεράστιο αυτό πάρτι διαφθοράς.

Η χθεσινή επίσκεψη του υπουργού στον αντεισαγγελέα του

Αρείου Πάγου Αθ. Κατσιρώδη οδήγησε στην περαιτέρω ενεργοποίηση των εισαγγελικών αρχών, ώστε να αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα και με αυστηρότητα τέτοιες περιπτώσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος, ενώ παράλληλα έφερε στο φως και το πρωτοφανές γεγονός 61 ατόμων που παίρνουν επίδομα τυφλότητας και την ίδια στιγμή έχουν δίπλωμα οδήγησης!

Ο Ιω. Βρούτσης, λίγο μετά τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα, γνωστοποίησε ότι σύντομα θα προωθήσει και νομοθετικές ρυθμίσεις για να επιστρέψουν από μόνοι τους τα χρήματα όσοι εισέπραξαν συντάξεις και επιδόματα παρανόμως.
Keywords
Τυχαία Θέματα