Καλημεεεεεέρα Εκπαίδευσηηηηηη

Tweet

Καλημεεεεεέρα Εκπαίδευσηηηηηη.

Δευτέριατικα και μια ακόμη χαρούμενη μέρα ξεκινάει. Όλοι σηκώνονται με κέφι και χαρά για να πάνε στις δουλείες τους. Όλοι; Όχι και όλοι . Κάποιοι τυχεροί 2000 νομίζω ότι είναι περίπου , σηκώνονται αργά ,απολαμβάνουν το πρωινό τους και φτιάχνουν το πρόγραμμα της ημέρας. ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΔΙΑΛΈΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους ΑΛΛΟΥΣ, για 8 μηνες πληρωμένες διακοπές, συναντήσεις με σπουδαία πρόσωπα,

προσωπικούς γυμναστές, ταξίδια

στην ενδοχώρα για σύσφιξη σχέσεων και πάρτυ .ΑΤΈΛΕΙΩΤΑ ΠΑΡΤΥ , κάθε στιγμή πρωί ,μεσημέρι ακόμα και ολονύχτια. Ζηλεύετε;;;;;;

Μάθετε και το καλύτερο!!!

Σε 4 μέρες όλοι αυτοί θα πάνε για διακοπές διάρκειας! Το μόνο που τους στεναχωρεί λίγο- λιγάκι –τόσο δα- όλους αυτούς τους τυχερούς ,είναι ότι οι συνάδελφοι τους – οι άτυχοι ντε!- δεν πάνε μαζί τους στις βεγγέρες .

ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΊ ΕΊΝΑΙ ΘΥΜΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΊ.

Έμαθα όμως ότι το καλό αφεντικό θα φροντίσει και για αυτούς. Θα τους πάρει από κει που βρίσκονται και θα τους πάει σε άλλα μέρη που κανέναν δεν θα ξέρουνε και κανείς δεν θα τους ξέρει, ν αλλάξουν και αυτοί λιγάκι τον αέρα τους που μπαφιάσανε όλο τα ίδια και τα ίδια.!!

Επίσης το καλό αφεντικό θα τους βάλει να γράψουν και εκθεσούλες (σιγά το πράγμα) για τους εαυτούς τους και τους άλλους . Αυτοί που θα είναι καλοί θα πάρουν ρεγάλο . Τους άλλους που δεν θα είναι τόσο καλοί δεν θα τους δώσει τίποτα.

Ετσι και αυτοί θα είναι ευχαριστημένοι και δεν θα μας ζηλεύουν και μπορεί επιτέλους να τους δούμε στις γιορτές μας έστω και την τελευταία στιγμή!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ - ΦΙΛΟΙ- ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19, 20 ΚΑΙ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Σας ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟ ΓΛΕΝΤΙ Και η έκπληξη…..Ωραία -γυμνασμένα-τρελάά αγόρια θα φροντίσουν να περάσουμε όλοι πάρα πολύ καλά.!!

Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ 18.07 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Tags: διαθεσιμότητααπολύσεις εκπαιδευτικών Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα