Ιερή ηλεκτρονική πλατφόρμα ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ήμαρτον!

ΆρθραΑρθρογράφος: Σατυροπρόκος

Ιερή ηλεκτρονική πλατφόρμα ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ήμαρτον!

- Με μεγάλη χαρά και αγαλλίαση ψυχής πληροφορήθηκα πως η Εκκλησία της Ελλάδας θα διαθέσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ για δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας και ότι έχει διαθέσει 1,3 εκατομμύρια ευρώ για συσίτια.

- Επιτέλους! Θα μπορεί ο κάθε πιστός να προσεύχεται on line.

Θα μπορεί να παρακολουθεί μέσω διαδικτύου όποια Θεία Λειτουργία επιθυμεί, σε όποια εκκλησία θέλει με όποιον παπά του αρέσει.

- Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα βάφτισης και γάμου μέσω internet. Το θεάρεστο κήρυγμα του Άνθιμου και άλλων αρχιεπισκόπων θα μπορεί να ακούγεται στα πέρατα του κόσμου.

- Μετά την επιτυχία της κυκλοφορίας σε CD από εφημερίδα των Θείων Λειτουργιών του Μακαριστού Χριστόδουλου, δίνεται η δυνατότητα, με τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα και σε άλλους αρχιεπισκόπους να αναδειχτούν.

- Οι 50 καλύτερες Λειτουργίες θα βραβεύονται στο τέλος κάθε χρονιάς και θα κυκλοφορούν σε συλλεκτικά CD.

- Θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικού ανάματος κεριού και ηλεκτρονικής κατάθεσης οβολού για το φιλανθρωπικό και προνοιακό έργο της Εκκλησίας με υπεύθυνο γνωστό πρώην τραπεζίτη και νυν φυγόδικο.

- Ακόμη, θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικού φιλιού για όλες τις θαυματουργές εικόνες καθώς επίσης και δυνατότητα ηλεκτρονικού αγγίγματος της εικόνας.

- Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα περιλαμβάνεται και ξεχωριστός χώρος που θα μπορεί να εξυπηρετεί όποιον θέλει να προβεί σε κάποιο ηλεκτρονικό τάμα.

- Επίσης, θα περιλαμβάνει on line ανταποκρίσεις από όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες και τα μοναστήρια της χώρας αλλά και ολόκληρης της γης, με συνεντεύξεις πιστών και ιερωμένων.

- Με τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα θα υποστηρίζονται και θα συντονίζονται ενέργειες ανταλλαγής οικοπέδων. Έχει βρεθεί και ο πλέον κατάλληλος συντονιστής. Ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε!

- Η παραπάνω δράση, έχει ενταχθεί σε σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

«Άγια Ανάπτυξη» που θα έλεγε και ο Αντώνης μας ο πρωθυπουργός μας.

- Δεν ξέρω εσάς αλλά εμένα ο Δένδιας με συγκίνησε με την ειλικρίνεια και την ευθύτητά του όταν παραδέχτηκε μπροστά στις κάμερες πως το κράτος, σε ορισμένες περιπτώσεις (ελαχιστότατες) είναι απόν.

- Αυτό το ξέσπασμα ευθύτητας και ειλικρίνειας τον έπιασε μετά τον τραυματισμό των μεταναστών στη Μανωλάδα, κατά τη διάρκεια σκοποβολής των τριών μπράβων-επιστατών.

- Ανακοίνωσε άμεσα τη δημιουργία σκοπευτηρίου με ζωντανούς στόχους στην περιοχή της Μανωλάδας που θα μπορεί να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Πελοποννήσου.

- Στην πλατεία Συντάγματος πάντως το κράτος δεν απουσιάζει ούτε λεπτό. Α! Η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Μην είστε μετριόφρων κύριε Δένδια μου.

- Από την τοπική αστυνομία εκδόθηκε ανακοίνωση καταδίκης της ενέργειας των τριών επιστατών να πυροβολήσουν, στο ψαχνό, 200 μετανάστες που έμεναν απλήρωτοι για 6 μήνες.

- Τι να σου κάνουν και οι αστυνομικοί; Όπως περνούσαν από τα χωράφια και δοκίμαζαν φράουλες, νόστιμες τις έβρισκαν. Πώς θα μπορούσαν να μην τις έβρισκαν νόστιμες αφού ήταν ποτισμένες με αίμα;

- Όμως ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως μέσα σ’αυτό το επιχειρηματικό πρότυπο της Μανωλάδας, το οποίο υμνήθηκε ακόμη και από τον GAP, θα στηνόταν «η παρανομία της φράουλας»;

- Αύριο αρχίζει η δίκη του Άκη. Θα τον θυμηθούν οι παλιοί του σύντροφοι ή θα ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν και δεν γνώριζαν;

- Την αναστολή του μνημονίου πρότεινε ο Αλέξης και έσπευσε να το μαζέψει άρον-άρον. Το γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Όχι το γιατί μίλησε για «αναστολή» αλλά το γιατί έσπευσε να το διορθώσει.

- Η κυβέρνηση αποφάσισε πως πρέπει να προστεθούν στο κυβερνητικό σχήμα άλλοι 6 αναπληρωτές υπουργοί. Στόχος να φτάσουν στα 50 μέλη. Εδώ που τα λέμε, το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης χρειάζεται έναν αναπληρωτή.

- Δεν βγαίνει η δουλειά με έναν υπουργό μόνο. Και το Υπουργείο Τουρισμού, επίσης πρέπει να ενισχυθεί. Καλοκαίρι έρχεται. Ποιος θα μοιράζει γαρύφαλλα έξω από τα κρουαζιερόπλοια; Η κυρία Κεφαλογιάννη μόνη της;

- Τελείωσε και το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ με την εκλογή νέου γενικού γραμματέα. Το μπαλάκι τώρα περνάει στο λαό που πρέπει επιτέλους να αρχίσει να καταλαβαίνει.

Tweet Ετικέτες: Σατυροπρόκος
Keywords
Τυχαία Θέματα