Η Φ.Γεννηματά καταθέτει 1.100 υπογραφές νέων ανθρώπων, κάτω των 35

Η κυρία Γεννηματά συνοδεύει την υποψηφιότητά της με περισσότερες από 1000 υπογραφές νέων ανθρώπων, κάτω των 35 ετών, ενώ σύμφωνα με τους συνεργάτες της θα ακολουθήσουν και άλλες.

Η σημερινή κίνηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι καθαρά συμβολική και δεν σχετίζεται με κάποιο τυπικό για την κύρηξη της υποψηφιότητας. Κινείται στο τρίπτυχο που έχει θέσει: ενότητα, ανανέωση, διεύρυνση.

Νωρίτερα, την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία ανακοίνωσε με γραπτή δήλωση ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ αργότερα εντός της ημέρας θα μεταβεί

στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου και ο Απόστολος Πόντας, ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ.

Μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχει αποφασίσει και ο Γιώργος Παπανδρέου εκ μέρους του ΚΙΔΗΣΟ, ενώ για μία ακόμη φορά φλερτάρει με την ιδέα ο επικοινωνιολόγος Δημήτρης Τζιώτης, σύμφωνα τουλάχιστον με ανθρώπους που συνομιλούν μαζί του.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία

Η επιτροπή Αλιβιζάτου θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να εξετάσει το θέμα της ηλεκτρονικής και εξ αποστάσεως ψηφοφορίας. Αναμένονται οι απαντήσεις από τους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, ώστε να ακολουθήσει η τελευταία προσπάθεια για να συμβιβαστούν οι θέσεις ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.

Το στοίχημα για όλους θα είναι η συμμετοχή των πολιτών, καθώς εκτός της επικοινωνιακής διάστασης είναι προφανές πως όσο περισσότεροι συμμετάσχουν τόσο ισχυρότερος θα είναι ο νέος αρχηγός, ένα θέμα κρίσιμο μετά την απόφαση του ΚΙΔΗΣΟ να μη διαλυθεί και της σχετικής εκκρεμότητας με το ΠΑΣΟΚ.

Φώφη ΓεννηματάΔημοκρατική Συμμαχίακεντροαριστεράυποψηφιότητα
Keywords
Τυχαία Θέματα