Γιουσέιν Μπολτ: Συμπεριλήφθηκε σε γνωστό βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όσοι παίξουν το PES 2018, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον Γιουσέιν Μπολτ.

Μπορεί να μην πρόκειται για ποδοσφαιριστή, αλλά η ΚΟΝΑΜΙ, εταιρεία παραγωγής του βιντεοπαιχνιδιού, επιθυμεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά το όνομα του Τζαμαϊκανού σπρίντερ, ο οποίος σταμάτησε την καριέρα του πριν λίγο καιρό.

Όπως είναι λογικό, θα είναι ο πιο γρήγορος

ποδοσφαιριστής του παιχνιδιού, καθώς στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα, θα έχει 99 που είναι το άριστα, ενώ η συνολική βαθμολογία του θα είναι 75.

Ο Εμπαπέ, ο οποίος μετεγγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 150.000.000€, έχει 78, μόλις 3 μονάδες πάνω από τον κορυφαίο σπρίντερ όλων των εποχών.

It's @usainbolt! ⚡️ #PES2018 pic.twitter.com/pBEuEPP7F2

Pro Evolution Soccer (@officialpes) September 7, 2017

Ο Μπολτ, μάλιστα, έκανε δηλώσεις για τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Αγαπώ το ποδόσφαιρο και έχω παίξει PES για πολύ καιρό απ’ όσο θυμάμαι και είναι το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου που υπάρχει και αποτελεί τιμή για μένα να είμαι μέλος της επιτυχίας του. Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να γίνω μέλος του PRO 2018 ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό».

Σε ερώτηση για την όλη διαδικασία υποστήριξε: «Το να μου σκανάρουν το πρόσωπο και τις κινήσεις μου για να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι ήταν μια συναρπαστική διαδικασία και ελπίζω αυτοί που θα παίξουν το παιχνίδι να κάνουν χρήση των ικανοτήτων μου.»

Θυμίζουμε, πως η ΚΟΝΑΜΙ έχει εισάγει και άλλα…περίεργα στοιχεία κατά το παρελθόν στα παιχνίδια της, όπως το 2006, όταν οι ποδοσφαιριστές μπορούσαν να αγωνίζονται πάνω σε…δεινόσαυρους.

Το άρθρο Γιουσέιν Μπολτ: Συμπεριλήφθηκε σε γνωστό βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα