Γ Σύλλογος ΠΕ Θεσσαλονίκης "ο Πλάτων": Ψήφισμα συμπαράστασης στο συνάδελφο Ντίνο Παντελίδη

Tweet

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΣΟΥΜΑΝΑΣ ΜΑΚΗΣ (6974572086) , ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(6936548323)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8-11-2013

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ)

ΚΟΙΝ: ΔΟΕ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Την Παρασκευή 22 του Νοέμβρη 2013 δικάζεται στη Θεσσαλονίκη

ο δάσκαλος Ντίνος Παντελίδης έπειτα από μήνυση του ιδιοκτήτη πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη 17 στις Συκιές στην οποία είχε τοποθετήσει 2 κεραίες κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε παιδική χαρά, σε παιδικό σταθμό, στο Κέντρο ψυχικής Υγιεινής, στο 14ο νηπιαγωγείο Συκεών, στα 3ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία και 3ο και 6ο Νηπιαγωγεία.

Ο Ντίνος Παντελίδης κατηγορείται με εξόφθαλμα ψευδείς κατηγορίες επειδή διεκδίκησε μαζί με τους γείτονές του το δικαίωμά τους να ζουν στη γειτονιά τους χωρίς να ακτινοβολούνται καθημερινά εδώ και 13 χρόνια. Επειδή θέλουν να προστατεύσουν το σπουδαιότερο αγαθό, την ίδια τη ζωή τους. Αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων ήταν να υποχρεωθεί ο ιδιοκτήτης να αποσύρει την παράνομη κεραία.

Η δίωξη στον Ντίνο Παντελίδη από τον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας στη οδό Ζαΐμη δεν είναι καθόλου τυχαία κι έχει και συμβολικό χαρακτήρα με βάση την ιδιότητά του ως δάσκαλος, κατηγορείται με ψεύτικες κατηγορίες για φθορά περιουσίας, για διατάραξη κοινής ειρήνης, για απειλή κατά συρροή. Ένα κατηγορητήριο που πιθανά ίσως και να μπορούσε να πει κάποιος πως καθοδηγείται από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και υποστηρίζεται από αυτούς που τους απασχολεί μόνο το πώς θα βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση ακόμη κι αν αυτό είναι σε βάρος της υγείας των γειτόνων τους.

Υπογραμμίζουμε εδώ πως το τελευταίο διάστημα πλήθος συναδέλφων ταλαιπωρούνται και βιώνουν απίστευτες καταστάσεις τρομοκράτησης με πειθαρχικές διώξεις χωρίς σοβαρούς λόγους, οι περισσότερες με άσχετες προς την εκπαιδευτική διαδικασία αιτίες με μοναδικό σκοπό την εφαρμογή του νέου πειθαρχικού κώδικα .

Για τους παραπάνω λόγους ο Σύλλογός μας συμπαραστέκεται στο συνάδελφό μας Ντίνο Παντελίδη.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

Tags: Γ Σύλλογος ΠΕ Θεσσαλονίκης ο ΠλάτωνΝτίνος Παντελίδης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα