Εριξαν το αδέσποτο σε μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων

Tweet

αλιεύσαμε από το γκρουπ στο facebook "Ιστορίες αδέσποτων" την παρακάτω ιστορία. Διαβάστε!

«Για ποιο πράγμα θα πρέπει να απολογηθώ» αναρωτιέται η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Anastasia Beach Hotel»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της κακοποίησης του Μπίλι στο ξενοδοχείο «Anastasia Beach Hotel» διαδέχονται η μια την άλλη εκθέτοντας ακόμη περισσότερο σε διεθνές

επίπεδο την ιδιοκτήτρια Αναστασία Τσόκκου, η οποία με τα εμπρηστικά της σχόλια εξόργισε στην κυριολεξία τους πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν για την αποτρόπαιη πράξη των υπαλλήλων της να ρίξουν το αδέσποτο σκυλάκι σε μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων σαν να είναι ανακυκλώσιμο αντικείμενο.

Όπως αποκαλύπτει η Φιλοζωική Οργάνωση «Η Φωνή Για Τα Ζώα Της Κύπρου», που διοργάνωσε την εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο, το πρώτο σχόλιο της Αναστασίας Τσόκκου απευθυνόμενη προς την αστυνομία ήταν: «Δεν σας είπα να μην επιτρέψετε σε αυτούς τους καραγκιόζηδες να έλθουν στο ξενοδοχείο» και «γιατί κάνετε τόση πολλή φασαρία για ένα σκυλί όταν υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν». «Δηλαδή όταν οι άνθρωποι πεινούν θα πρέπει οι υπάνθρωποι να βασανίζουν ζώα» αναρωτιέται πολύ εύστοχα η «Φωνή Για Τα Ζώα Της Κύπρου». Αυτό το σχόλιο εξόργισε ακόμα παραπάνω τους φιλόζωους και όταν κάποιος της είπε ότι θα πρέπει να απολογηθεί για ότι έγινε στο ξενοδοχείο της, η απάντηση της ήταν «για ποιο πράγμα θα πρέπει να απολογηθώ»;

Τα δε Κυπριακά κανάλια ειδήσεων ήταν απόντα και ήταν προφανές γιατί. Όπως επισημαίνει η Κυπριακή Φιλοζωική Οργάνωση οι πολίτες που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία δεν υπονοούσαν ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου είναι υπεύθυνοι για τον βασανισμό του Μπίλι αλλά ήθελαν να ακούσουν μία δήλωση ότι τουλάχιστον λυπούνται ότι το γεγονός έλαβε χώρο στο ξενοδοχείο τους και από υπαλλήλους τους καταδικάζοντας ταυτόχρονα την αποτρόπαιη αυτή πράξη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου αρκέστηκε στο να βιντεοσκοπεί με το κινητό της τους διαδηλωτές χαρακτηρίζοντας τους καραγκιόζηδες.

Οι πολίτες έχουν φωνή και μπορούν να μιλήσουν για να επιβιώσουν. Όμως τα ζώα δεν έχουν. Γι’ αυτό εμείς είμαστε η φωνή τους. Τα ζώα είναι κάτω από τον ανθρώπινο έλεγχο και πρέπει να τα φροντίζουμε και να μην τα κακομεταχειριζόμαστε. Έχουμε, εκτός από νομικές ευθύνες και ΗΘΙΚΕΣ.

Tags: αδέσποτοΚύπρος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα