Εργάτη ραφείου θα προσλάβει ο Ομιλος Lalizas

Εργασία

Εργάτη ραφείου θα προσλάβει ο Ομιλος Lalizas

Εναν Εργάτη ραφείου για τη Μονάδα Παραγωγής στον Πειραιά θα εντάξει στο δυναμικό του ο Ομιλος Lalizas Hellas SA, ο οποίος δραστηριοποιείται στην κατασκευή σωστικών και ναυτιλιακών ειδών.

Ο νέος συνεργάτης θα έχει καθήκοντα τον χειρισμό ραπτομηχανών και τη συμμετοχή

σε όλες τις εργασίες της μονάδας παραγωγής.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει απαραίτητη προϋπηρεσία σε ραφείο, ιδανικά σε μονάδα παραγωγής, απαραίτητη γνώση χειρισμού ραπτομηχανών, τεχνικές γνώσεις επιδιόρθωσης βλαβών ραπτομηχανών, πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο ειδικότητας Κοπτικής-Ραπτικής, βασικές γνώσεις Η/Υ, υπευθυνότητα, οργανωτικότητα και αξιοπιστία.

Η πολύ καλή γνώση Αγγλικών ή και Ιταλικών θα εκτιμηθεί, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τις θέσεις της θα βρείτε στις ηλεκτρονικές σελίδες: www.lalizas.com - www.marinastores.gr

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα