Νέο προσωπικό θα προσλάβουν πέντε μεγάλα ξενοδοχεία

Εργασία

Νέο προσωπικό θα προσλάβουν πέντε μεγάλα ξενοδοχεία

Η πλειονότητα των θέσεων απαιτεί πτυχίο τουριστικής σχολής και γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας

Στην πρόσληψη νέου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων προχωρούν πέντε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους για τη νέα τουριστική σεζόν. Μάγειρες, σεφ, σερβιτόροι, μάνατζερ, μετρ, υπάλληλοι γραφείων αλλά και βοηθητικό προσωπικό είναι κάποιες από

τις ειδικότητες που έχουν μεγάλη ζήτηση.

Στην πλειονότητά τους οι θέσεις απαιτούν πτυχίο τουριστικής σχολής, αλλά και γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας, κυρίως Αγγλικών, ενώ το καλό παρουσιαστικό και οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι χαρακτηριστικά μείζονος σημασίας για τους ενδιαφερόμενους. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο τουρισμός θα συνεχίσει και φέτος να είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας όσον αφορά τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Εξάλλου, αυτό μαρτυρούν και τα αποτελέσματα μελέτης του ΙΟΒΕ για την επίδραση του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, για κάθε 100 θέσεις άμεσης απασχόλησης που είναι αποτέλεσμα της τουριστικής δαπάνης και των επενδύσεων, υποστηρίζονται άλλες 130 θέσεις απασχόλησης συνολικά στους κλάδους που αποτελούν τους κυριότερους προμηθευτές των τουριστικών επιχειρήσεων.

Doryssa Seaside Resort
Προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει το Doryssa Seaside Resort, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί στη Σάμο, ενώ οι θέσεις που θα ζητούνται είναι οι εξής:

Μάγειρας Α'
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι σχολής μαγειρικής τέχνης, ενώ θα πρέπει να έχουν ακόμη, διετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, σε ξενοδοχείο τεσσάρων ή πέντε αστέρων στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Restaurant Manager
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο από τουριστική σχολή, προϋπηρεσία σε πεντάστερο ή τετράστερο ξενοδοχείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, προσανατολισμό στην άρτια εξυπηρέτηση πελατών, άριστη γνώση αγγλικών και μίας δεύτερης ξένης γλώσσας, εξοικείωση στη χρήση Η/Υ και άριστη ικανότητα στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Σερβιτόροι/ες
Η εμπειρία πάνω σε προγράμματα POS, το ομαδικό πνεύμα αλλά και οι επικοινωνιακές ικανότητες είναι βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι απόφοιτοι τουριστικής σχολής, ενώ θα πρέπει να διαθέτουν τριετή τουλάχιστον εμπειρία σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων, ενώ επιθυμητή είναι η προϋπηρεσία σε buffet ή ala carte εστιατόρια τεσσάρων ή πέντε αστέρων. Επίσης για τη θέση απαιτείται άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, ενώ γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Βοηθός Προϊσταμένης Ορόφων
Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να είναι απόφοιτος τουριστικής σχολής, με προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο τεσσάρων ή πέντε αστέρων της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, ενώ δεύτερη ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. Τέλος, απαιτείται εξοικείωση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Barman
Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει ευχάριστη προσωπικότητα, ομαδικό πνεύμα, επαγγελματισμό, δεξιότητες επικοινωνίας, άριστη γνώση παρασκευής καφέ-κοκτέιλ και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο τεσσάρων ή πέντε αστέρων. Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι τουριστική σχολής, ενώ απαραίτητη είναι η πολύ καλή γνώση Αγγλικών.

Αποστολή Βιογραφικών & Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο e-mail: [email protected], ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ηλεκτρονική σελίδα του ξενοδοχείου: http://www.doryssa.gr

ATHENA PALLAS VILLAGE

Νέο προσωπικό για τη σεζόν 2013 θα προσλάβει το ξενοδοχείο Athena Pallas Village, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του. Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, ενώ αναλυτικά θα προσληφθούν:

Hotel Operation Manager
Ο ιδανικός συνεργάτης θα πρέπει να έχει πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης με κατεύθυνση στα Τουριστικά Επαγγέλματα, τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο, άριστη γνώση Ελληνικών, Αγγλικών, Γερμανικών (Ρώσικα, Ιταλικά, Σέρβικα θα είναι επιπρόσθετο προσόν), γνώση food & beverage - κρατήσεων, καθαριότητας και συντήρησης, γνώση Protel System, γνώση υπολογισμού κόστους προσωπικού και καλής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και, τέλος, καθημερινή επαφή με τους πελάτες και επίλυση κάθε προβλήματος ή επιθυμίας τους.

Room Division Manager
Για τη θέση αυτή απαιτείται προϋπηρεσία τριών ετών σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων, πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων και γνώση τουλάχιστον Αγγλικών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν οργανωτικές ικανότητες και ευχάριστο χαρακτήρα.

Ζαχαροπλάστης
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τουριστικής σχολής, τουλάχιστον πενταετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία και, τέλος, επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά.

Συντηρητής
Γι' αυτήν τη θέση απαιτείται προϋπηρεσία σε υπεύθυνη θέση σε ξενοδοχεία, τεχνικές γνώσεις ευρέως φάσματος, γνώσεις λειτουργίας πισίνας και γνώση τουλάχιστον της αγγλική γλώσσας.

Chef
Τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι πτυχίο τουριστικής σχολής, η τουλάχιστον πενταετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία, η επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά και οι δυνατότητες οργάνωσης και διοίκησης προσωπικού.

Receptionist
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία, γνώση Αγγλικών, Ρωσικών και Γερμανικών, γνώση προγράμματος Protel, ενώ ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να είναι οργανωτικός με ευχάριστη προσωπικότητα.

Α' και Β' Μάγειρες
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία πέντε ή τεσσάρων αστέρων, ομαδικό πνεύμα, πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων και οργανωτικότητα.

Αποστολή βιογραφικών & Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο e-mail: [email protected], ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα του ξενοδοχείου www.athena-pallas.gr

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Αναζητήσεις
αθηνα παλλας βιλατζ θεσεις εργασιας, προσφορα εργασιας απο doryssa resort
Τυχαία Θέματα