ΕΛΜΕ Ρεθύμνου: Κάλεσμα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 31/3

Tweet

Κάλεσμα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Δευτέρα 31 Μαρτίου, 7μ.μ.

στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Γυμνασίου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Υπουργείο Παιδείας με νέα εγκύκλιο για την αυτοαξιολόγηση συνεχίζει να πιέζει για την συγκρότηση ομάδων εργασίας στα σχολεία,

αυτή τη φορά μετατοπίζοντας την ευθύνη εξ ολοκλήρου στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων θέλοντας να τους μετατρέψουν σε εκτελεστικά όργανα και να τους θέσουν απέναντι στους συναδέλφους.

Την αντίσταση του κλάδου των εκπαιδευτικών, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την άρνηση μας να συναινέσουμε στα σχέδια τους για την διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης, επιδιώκουν να την σπάσουν με τον αυταρχισμό.

Βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες μετά τις πρώτες απολύσεις μόνιμων εκπαιδευτικών και την ψήφιση του Νόμου που προβλέπει εκ των προτέρων αρνητική βαθμολογία αξιολόγησης στο 15% των Δημοσίων Υπαλλήλων. Ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο μόνο η μέγιστη συσπείρωση μας και η συλλογική αντίσταση μπορεί να μας προστατεύσει.

Καλούμε τους Διευθυντές των σχολείων και τους Συλλόγους Διδασκόντων να μην συγκαλέσουν συλλόγους με θέμα την συγκρότηση ομάδων εργασίας τουλάχιστον μέχρι να συζητήσουμε και αποφασίσουμε συλλογικά σαν ΕΛΜΕΡ στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση μας, ποια θα είναι η στάση και η αντίδραση μας.

Για όλα τα παραπάνω, σας καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, 7μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Γυμνασίου, με θέμα:

«Η δράση του κλάδου ενάντια σε αυτοαξιολόγηση-διαθεσιμότητες-απολύσεις»

Όλοι στον αγώνα, για να μην περάσει η πολιτική που

υπονομεύει το δημόσιο και δωρεάν σχολείο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Νίκος Αδράμης

Ο Γραμματέας

Πέτρος Παπαδάκης

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

e-mail: [email protected]

http://elme-rethymno.blogspot.com Ρέθυμνο, 26/3/2014

Tags: ΕΛΜΕ Ρεθύμνουαυτοαξιολόγησηαξιολόγηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα