ΕΛΜΕ Λάρισας: Κινητοποιήσεις για τη μη έγκριση 11 ολιγομελών τμημάτων

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21:00 στο αμφιθέατρο του 6ου Εσπερινού ΕΠΑΛ ( Τέρμα Καρδίτσας), παρουσία συναδέλφων και μαθητών των Ε.Π.Α.Λ. του νομού μας,

αποφασίστηκε

διαρκής κινητοποίηση του κλάδου, έως ότου λυθεί το πρόβλημα της μη έγκρισης των έντεκα (11) ολιγομελών τμημάτων του νομού μας.

Συγκεκριμένα :

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

2017 στις 14:00, παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Μανδηλαρά 23), με τη συμμετοχή συναδέλφων εκπαιδευτικών και μαθητών των Ε.Π.Α.Λ..

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα, σε συνεργασία με τις Ε.Λ.Μ.Ε. Καρδίτσας και Ε.Λ.Μ.Ε. Τρικάλων, παράσταση διαμαρτυρίας στον Υφυπουργό Παιδείας και αρμόδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, κ. Δ. Μπαξεβανάκη, στην Καρδίτσα .

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στις 14:00, μαζί με το σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» , παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Μανδηλαρά 23), για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, για να δρομολογήσουμε λύσεις.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ H ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΝΑ

ΕΛΜΕ ΛάρισαςΕΠΑΛολιγομελή τμήματα
Keywords
Τυχαία Θέματα