Τρελά ερωτευμένοι Χρήστος Δάντης και Ναταλία Ντουσοπούλου! (ΦΩΤΟ)

Ένας νέος έρωτας έχει κάνει τον Χρήστο Δάντη να χαµογελά και πάλι. Η γνωριµία που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο, εξελίχθηκε σε έναν έρωτα και πλέον όλο και πυκνώνουν οι selfies στα social media.

Η όµορφη µελαχρινή σύντροφος του συνθέτη και τραγουδιστή, Ναταλία Ντουσοπούλου, η οποία είναι γόνος επιχειρηµατικής οικογένειας αλλά και τραγουδίστρια, είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά και τον γεµίζει ευτυχία, σύμφωνα με την εφημερίδα Real.

Ο Χρήστος Δάντης

«ανεβάζει» στα social media συχνά τρυφερές φωτογραφίες µε τη µελαχρινή τραγουδίστρια, ενώ τελευταία φορά που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν στην πρεµιέρα νυχτερινού κέντρου στη λεωφόρο Βουλιαγµένης, αλλά και στο Θέατρο Πέτρας, στη συναυλία που είχε διοργανωθεί για τα 40 χρόνια στο τραγούδι του αγαπηµένου του φίλου και συναδέλφου Βασίλη Καρρά.

Οι δυο τους δεν περνάνε απαρατήρητοι, όπου κι αν εµφανιστούν. Όπως µαρτυρά το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ο Χρήστος και η Ναταλία αισθάνονται πλέον σίγουροι για τα αισθήµατά τους, γεγονός που τους κάνει να στέκονται ακοµπλεξάριστα µπροστά στον φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες του gossip-tv.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα