ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας τη Δευτέρα 16/12

Tweet

ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ε.ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ 12

ΤΚ 49100

Κέρκυρα 14/12/2013

Σήμερα 14/12/2013 συνήλθε το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας με θέμα τις εξελισσόμενες διαδικασίες για την αυτοαξιολόγηση. Διαπίστωσε την ανάγκη της άμεσης ενεργοποίησης του κλάδου προκειμένου να εκφραστεί η αντίθεσή του στην αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση. Για αυτό αποφάσισε:

1. Να ζητηθεί από την ΟΛΜΕ να πραγματοποιήσει άμεσα γενικές συνελεύσεις του κλάδου ,με αποκλειστικό θέμα

την αξιολόγηση και με βάση τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου προκειμένου ενιαία και με σχέδιο να αντιδράσει.

2. Να κηρύξει δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας 10:30 π.μ έως και 12:30 πμ τη Δευτέρα 16/12/2013 προκειμένου να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Δ/θμιας στην οποία πραγματοποιείται ενημέρωση διευθυντών από σχολικό σύμβουλο με το παραπάνω θέμα.

3. Να πραγματοποιήσει μέσα στην εβδομάδα έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση. Η μέρα και η ώρα της ΓΣ θα οριστεί και θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

4. Στα πλαίσια αυτών των εξελίξεων το ΔΣ της ΕΛΜΕ καλεί τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους διδασκόντων να αναβάλλουν όποιες ενημερωτικές ή άλλες για το θέμα αυτό συνεδριάσεις, έως ότου ο κλάδος καταλήξει για τη στάση του.

Τέλος το ΔΣ της ΕΛΜΕ ενημερώνει τους συναδέλφους ότι επισκέφθηκε την Παρασκευή τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόφασή του να μην αποδεχτεί την λειτουργία τμημάτων των σχολείων που ήδη λειτουργούν με απόφαση του ΠΥΣΔΕ. Στα πλαίσια αυτά το ΔΣ με τους αιρετούς του ΠΥΣΔΕ θα πραγματοποιήσει νέα συνάντηση τη Δευτέρα 16/12/2013 με τον Περιφερειακό Διευθυντή.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΣ

Ο πρόεδρος Ο γραμματέας

Μεταλληνός Ν. Θεοχαράτος Αλ,

Tags: ΕΛΜΕ Κέρκυρας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα