ΕΛΜΕ Φθιώτιδας: Ψήφισμα συμπαράστασης στην Ελισάβετ Παπαδοπούλου

Tweet

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Λαμία 17 – 12 - 2013

ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΠΡΟΣ: ΔΠΕ Λακωνίας

Πλατεία Πάρκου 13 ΤΚ 35100 ΛΑΜΙΑ Περιφ. Δνση ΠΕ&ΔΕ Πελοποννήσου

Τηλ. - Fax 2231028807 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης

Ιστοσελίδα: www.elmefth.gr ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ

Email : [email protected] & [email protected] ΔΟΕ

ΚΟΙΝ: ΜΜΕ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας ομόφωνα, καταγγέλλει την απαράδεκτη δίωξη της συναδέλφου Ελισάβετ Παπαδοπούλου, προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γιάννης Ρίτσος» και αιρετής εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας.

Η συνάδελφος εγκαλείται με βάση το νέο πειθαρχικό για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας», μια αναχρονιστική, ασαφή και γενικόλογη κατηγορία, μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να κατηγορηθεί! Διώκεται γιατί ως πρόεδρος και αιρετός υπερασπίστηκε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων της, αποκάλυψε τις αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις της νομοθεσίας από τη διοίκηση καθώς και την άσχημη πραγματικότητα των σχολικών μονάδων και της λειτουργίας τους (κενά κτλ). Διώκεται γιατί τόλμησε να εκφράσει γνώμη διαφορετική από τη διοίκηση.

Η δίωξη αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλες διώξεις εκπαιδευτικών που το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν ανησυχητικά και έχουν στόχο να φιμώσουν κάθε αγωνιστική φωνή στο συνδικαλιστικό κίνημα, να παρεμποδίσουν τη συνδικαλιστική δράση και να τρομοκρατήσουν τους εκπαιδευτικούς ώστε εύκολα να υποταχθούν στη βαρβαρότητα της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη συνάδελφό μας και απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εναντίον της.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για να ανατρέψουμε τη βάρβαρη πολιτική τους που εξαθλιώνει τις ζωές μας και διαλύει τη δημόσια εκπαίδευση.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θύμιος Παλέτσος Γιάννης Αλιμήσης

Tags: ΕΛΜΕ Φθιώτιδαςψήφισμα συμπαράστασηςΕλισάβετ Παπαδοπούλου Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα