ΕΛΜΕ Χανίων: Ψήφισμα για ρατσιστική δήθεν φιλανθρωπία της Χ.Α.

Ανακοινώσεις

Χανιά 22/5/2013Αρ. Πρωτ. 840 ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΝΙΑ 73132 Τηλ 2821040928 Fax 2821058343Email: [email protected]://www.elme-chanion.gr/ ΠΡΟΣΣχολεία του νομούΔιεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης ΚΟΙΝ. ΜΜΕ,

ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΕΛΜΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Καταγγέλλουμε την ρατσιστική δήθεν "φιλανθρωπία" της Χρυσής Αυγής. Η ναζιστική συμμορία μετά την εξαγγελία αιμοδοσίας "μόνο για Έλληνες" που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού βρήκε απέναντί της το σύνολο του ιατρικού κόσμου και της κοινωνίας, εξαγγέλλει ότι την Παρασκευή 24/5 θα μοιράσει ρουχισμό, υποδήματα και παιχνίδια "μόνο σε ελληνικές οικογένειες" στην οδό Τζανακάκη. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ έχουν αποδείξει πόσο νοιάζονται για το συνάνθρωπο τους με εκατοντάδες δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα, με ύμνους για τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, το Ολοκαύτωμα, τα τάγματα ασφαλείας και τη χούντα. Είναι πρόκληση τις ημέρες της επετείου της Μάχης της Κρήτης οι νεοναζί να βεβηλώνουν με αυτό τον τρόπο τη μνήμη όσων πολέμησαν το ναζισμό.

Καλούμε το χανιώτικο λαό σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 24/5 στις 5μμ στην πλατεία Αγοράς για να απομονώσουμε τους χιτλερικούς.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ

Tags: ΕΛΜΕ ΧανίωνψήφισμαρατσισμόςφιλανθρωπίαΧρυσή αυγή
Keywords
Τυχαία Θέματα