Εκλέγεται η Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Ευρωβουλή!

Tweet

H γυναίκα, συνδικαλίστρια και καθαρίστρια, Κωνσταντίνα Κούνεβα πριν περίπου 5,5 χρόνια δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Επίθεση από την εργοδοσία όπου της είχε μπει στο μάτι, λόγω της αγωνιστικής της στάσης. Ένα βράδυ στις 22 Δεκέμβρη του 2008, το όνομα της θα σφραγίσει μια εποχή, και το πρόσωπο της θα γίνει σύμβολο.

Η μετανάστρια από την Βουλγαρία, τον Μαϊο του 2014, εκλέγεται ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είχε αναφέρει

και η ίδια σε συνέντευξή της : «Είμαστε σε κατάσταση πολέμου. Τώρα τι ονομασία θα έχει ο πόλεμος θα μας το πει η ιστορία. Δεν είναι κρίση αυτό, προσπαθούν να μας καταστρέψουν» συνεχίζοντας : "Πάρα πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται και προσπαθούν αυτά που προσπαθήσαμε με το σωματείο. Και όλοι πρέπει να είμαστε ένα σύμβολο για τα παιδιά μας".

"Αυτοί είναι το παρελθόν, το μέλλον είναι στην αριστερά"

Πρόσφατα σε δηλώσεις της στο Κόκκινο με αφορμή τον περήφανο αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών είχε δηλώσει πως "Αυτοί είναι το παρελθόν, το μέλλον είναι στην αριστερά" ενώ τόνισε πως: "ο κόσμος ψάχνει στον ΣΥΡΙΖΑ μια άλλη επιλογή. Θέλουμε αξιοπρέπεια για τον κάθε άνθρωπο. Τα παιδιά περιμένουν πιο πολλά απο εμάς, μια κοινωνία προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον"

Ένα ζωντανό σύμβολο για εμάς λοιπόν, για τα παιδιά μας, σύμβολο αντίστασης, μαχητικότητας θα λάμψει αυτή την φορά από την Ευρωβουλή

Ν.Κ

Tags: ευρωεκλογέςΚωνσταντίνα ΚούνεβαΣΥΡΙΖΑ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα