Εγκριση 44 νέων θέσεων σε 4 παιδικούς σταθμούς

Tweet Κατηγορία: Εργασία Εγκριση 44 νέων θέσεων σε 4 παιδικούς σταθμούς  

Την έγκριση του ΑΣΕΠ πήραν τέσσερις ακόμα δήμοι για την πρόσληψη 44 νέων συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που λειτουργούν.

Με τις προκηρύξεις που θα εκδώσουν άμεσα ζητούν βρεφονηπιοκόμους, φύλακες, μαγείρους και βοηθητικό προσωπικό.

Μεγάλο αριθμό θέσεων θα καλύψει ο Οργανισμός Αθλητισμού Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης.

Επίσης αυτή την εβδομάδα τρέχουν οι προθεσμίες για αιτήσεις στον Λαγκαδά, στα Βριλήσσια, σε Αργος - Μυκήνες και Πλατανιά, όπου έχουν προκηρυχθεί συνολικά 32 θέσεις.

 

Βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Βούλα - Βάρη - Βουλιαγμένη, Τριφυλία, Κολινδρό και Διόνυσο ενισχύονται και φέτος με συμβασιούχους

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη
Στην πρόσληψη 23 νέων εποχικών υπαλλήλων προχωρά άμεσα ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, μετά την εγκριτική απόφαση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ. Οι θέσεις κατανέμονται σε έξι ειδικότητες της Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες:

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τέσσερις θέσεις, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, πέντε θέσεις, και ΥΕ Φυλάκων, τρεις θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν δύο Μάγειρες Δευτεροβάθμιας και ένας Βοηθός Μαγείρου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013, με εξαίρεση τους τρεις Φύλακες, οι οποίοι θα απασχοληθούν με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 213 2020772.

Κοινωνική Προστασία Τριφυλίας
Επτά προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας, μετά την έγκριση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Οι θέσεις κατανέμονται στις εξής δύο ειδικότητες:

ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών, πέντε θέσεις, και ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 6977523798.

Πύδνα - Κολινδρός
Τέσσερις θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού, Αθλησης, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ) Πύδνας Κολινδρού. Οι θέσεις κατανέμονται, από μία, στις ακόλουθες ειδικότητες:

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου, ΔΕ Βρεφονηπιοκόμου, ΔΕ Μάγειρα, και ΥΕ Βοηθού Μάγειρα.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 23533 50215.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα