1.080 θέσεις για ανέργους σε οκτώ περιφέρειες - Προσοχή στις ημερομηνίες

Tweet Κατηγορία: Εργασία ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 1.080 θέσεις για ανέργους σε οκτώ περιφέρειες  

Απασχόληση σε 150 ανέργους ευελπιστεί να δώσει η δράση «Προοπτική Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας για ανέργους άνω των 45 ετών στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κοζάνης», η οποία υλοποιείται από 15 φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης

της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το έργο υλοποιείται από τη ΜΚΟ Συν - πράττω, αφορά την πληροφόρηση, τη συμβουλευτική, την υποστήριξη, την κατάρτιση και πρωτίστως την προώθηση στην απασχόληση και στην άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενώ η ομάδα-στόχος είναι οι μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα. Τα θεματικά αντικείμενα στα οποία θα καταρτιστούν οι ωφελούμενοι είναι τα εξής:

Δήμος Κοζάνης

-Κατάρτιση με πιστοποίηση σε θέματα τεχνικών πωλήσεων.

-Κατάρτιση σε θέματα: παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, καθώς επίσης και στο θεματικό αντικείμενο πράσινες κατασκευές φιλικές.

Δήμος Εορδαίας

-Κατάρτιση με πιστοποίηση των ωφελουμένων σε θέματα τεχνικών πωλήσεων.

-Κατάρτιση σε θέματα παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων και στο θεματικό πεδίο των πράσινων κατασκευών φιλικών προς το περιβάλλον.

Δήμος Βοΐου

-Κατάρτιση σε θέματα γουνοποιίας και εκτροφής γουνοφόρων ζώων.

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού

-Κατάρτιση σε θέματα εναλλακτικού τουρισμού και σε θέματα παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων.

Δικαιολογητικά και αιτήσεις
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι αίτηση συμμετοχής, φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, κάρτα ανεργίας σε ισχύ, βεβαίωση χρόνου ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, έγγραφο πιστοποίησης τόπου διαμονής, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος του τελευταίου οικονομικού έτους και φωτοτυπία τίτλου σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες και στο τηλέφωνο: 24610.24022.

110 άνεργοι στο Λασίθι

Εκατόν δέκα ανέργους θα βοηθήσει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ο ΤΡΟΧΟΣ», που μέσα από ενέργειες και δράσεις στοχεύει στην αποτελεσματική ενσωμάτωση στην εργασία 100 ατόμων ευπαθών κοινωνικά ομάδων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κρήτης. Η πράξη έχει ως αντικείμενο την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων με βασικό σχεδιασμό την προετοιμασία και προώθηση μέρους των 100 ωφελουμένων της πράξης σε θέσεις απασχόλησης τουλάχιστον για τρεις μήνες και την προετοιμασία-στήριξη μέρους των υπόλοιπων 100 ωφελουμένων της πράξης για έναρξη ατομικής ή συλλογικής επιχειρηματικής δραστηριότητας (με αιχμή την κοινωνική οικονομ

Keywords
Τυχαία Θέματα