Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Οι υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών δε θα περάσουν

Tweet

Ε΄ ΕΛΜΕΘεσσαλονίκης

Οι υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών δε θα περάσουν

Όλες οι ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των αποφάσεων του κλάδου, οργανώνουμε κινητοποιήσεις για να μην περάσουν οι υποχρεωτικές μετακινήσεις,

καθώς και για την προώθηση των διεκδικήσεών μας για τις διαθεσιμότητες – απολύσεις και για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου. Το Δ.Σ. κηρύσσει τις παρακάτω στάσεις εργασίας για την υλοποίηση των αποφάσεων.

Τη Δευτέρα 30/9 κηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση από τις 8.00 π.μ. έως 11.00 π.μ. για τη συμμετοχή των συναδέλφων στις 8.30 π.μ. στη διαμαρτυρί απου οργανώνεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση.

Την Τετάρτη 2/9 ημέρα πανελλαδικής δράσης ενάντια στις υποχρεωτικές μετακινήσεις, στις διαθεσιμότητες - απολύσεις και στην αποδόμηση του δημόσιου σχολείου οργανώνουμε συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση, στις 8.30 π.μ. Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος και κηρύσσουμε τρίωρη στάση 8.00 π.μ. - 11.00 π.μ. ως ΕΛΜΕ, η οποία είναι συμπληρωματική στην ήδη προκηρυγμένη από τη Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ από τις 11.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. για να μπλοκάρουμε κάθε διαδικασία των υποχρεωτικών μετακινήσεων και για την προώθηση των διεκδικήσεων του κλάδου.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ζαγανίδης Χρήστος Νοτάκης Γιάννης

Tags: Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα