Δύο μπαρ της Αθήνας στη λίστα με τα 50 καλύτερα του κόσμου

Στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου βρέθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δύο δημοφιλή αθηναϊκά στέκια που προσελκύουν πλήθος κόσμου καθημερινά και τα οποία έχετε σίγουρα επισκεφθεί κι εσείς. Πρόκειται για το The Clumsies και το Baba Au Rum που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον διαγωνισμό World’s 50 Best Bars που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Το The Clumsies, το γνωστό μπαρ της Πραξιτέλους, κατέκτησε φέτος την 7η θέση έχοντας την περασμένη χρονιά βρεθεί στην 6η θέση. Ο Βασίλης Κυρίτσης (Greek World Class

Winner 2012) και ο Νίκος Μπακούλης (Greek World Class Winner 2011) βρίσκονται πίσω από τη μπάρα και φροντίζουν για τα υπέροχα ποτά που συνοδεύουν τη βραδινή μας έξοδο.

Το Baba Au Rum κατέκτησε την 22η θέση, οκτώ θέσεις χαμηλότερα από το 2017. Στο Baba Au Rum θα βρείτε μία προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από ποιοτικά και ιδιαίτερα αποστάγματα και λικέρ, με το ρούμι να κατέχει την τιμητική του. Θα γευτείτε ανώτερες γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στην ιστορία του cocktail και τις διαφορετικές κουλτούρες του.

Η δεκάδα με τα καλύτερα μπαρ του κόσμου:

10. The Old Man – Χονγκ Κονγκ
9. Dante – Νέα Υόρκη
8. Atlas – Σιγκαπούρη
7. The Clumsies – Αθήνα
6. Bar Termini – Λονδίνο
5. Connaught Bar – Λονδίνο
4. The NoMad – Νέα Υόρκη
3. Manhattan – Σιγκαπούρη
2. American – Λονδίνο
1. Dandelyan – Λονδίνο

μπαρΑθήνα
Keywords
Τυχαία Θέματα