Δωρεάν σεμινάριο πάνω στις εκπαιδευτικές δράσεις

Το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης», με τη συνεργασία του Τμήματος Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου και του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς», διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων στην Άρτα, στην αίθουσα του «Σκουφά», στις 2 και 3 Μαρτίου 2018.

Στόχος των διήμερων εκδηλώσεων είναι, η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός, σε θέματα σχετικά με τις ιδιαιτερότητες και τις λειτουργίες της ελληνικής μουσικής παράδοσης στην εποχή της κρίσης. Οι εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος πραγματοποιούνται

με τη χορηγία του Ιδρύματος Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο με τον καθηγητή Εθνομουσικολογίας του Παν/μίου Αθηνών Λάμπρο Λιάβα, με θέμα: «Εισαγωγή στην Ελληνική Δημοτική Μουσική» (Σάββατο 10:00'-12:00') και «Εισαγωγή στην Ελληνική Αστική Λαϊκή Μουσική» (Σάββατο 12:30'-14:30'), το οποίο θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Σκουφά», να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή ως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στο e-mail:[email protected].

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετική βιβλιογραφία καθώς και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για να δείτε την σχετική ανακοίνωση πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ

εκπαίδευσηεπιμόρφωσησεμινάριοδωρεάν σεμινάριοΤΕΙ Ηπείρουεκπαιδευτικές δράσειςΕπισυνάψεις: anakoinvsh.docx
Keywords
Τυχαία Θέματα