ΔΟΕ: Δεν εμφανίστηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής στο Γραφείο του

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από περίπου 2.30 ώρες ο Περιφερειακός Διευθυντής δεν εμφανίστηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, παρά την έγκαιρη ενημέρωση που είχε από την Ομοσπονδία και τα Δ.Σ. των Συλλόγων .

Αυτή τη στιγμή μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και των Συλλόγων της Α΄ Αθήνας, καθώς και εκατοντάδες συνάδελφοι παραμένουν

μέσα στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής.

Ταυτόχρονα άλλη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας , η οποία έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας , απαίτησε να είναι παρών και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης για να διευθετηθεί το θέμα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΕ

---------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΔΟΕ μαζί με τα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων Συλλόγων της Α΄ Αθήνας και συναδέλφων βρίσκονται Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17), για να διαμαρτυρηθούν έντονα στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για τις ωμές παρεμβάσεις του στη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας , που έχουν ως αποτέλεσμα να μην αναρτώνται οι πίνακες τοποθετήσεων της Δ/νσης αυτής.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα