Δήλωση παραίτησης της Σ.Αρζόγλου από τη θέση της προϊσταμένης 16ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών

Tweet

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Υποβάλω την παραίτησή μου, γιατί μου ζητάτε να αναθέσω υποχρεωτικά στις συναδέλφισσές μου να συγκροτήσουμε τις ομάδες εργασίας για να εφαρμόσουμε την αξιολόγηση της σχολικής μας μονάδας, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων μου και του σωματείου μου που είμαι και μέλος του , αλλά και με τη συνείδησή μου ως παιδαγωγός και ως εργαζόμενη που επί 9 χρόνια υπηρετώ συνειδητά την εκπαίδευση και καθημερινά αγωνίζομαι

για ένα καλύτερο νηπιαγωγείο.

Επειδή η συνεργασία μου με τη συνάδελφό μου είναι άριστη και «δημιουργικά» παιδαγωγική, γεγονός που φαίνεται από την ποιότητα της παρέχομενης δουλειάς μας ΑΔΥΝΑΤΩ να τεθώ απέναντι και να την αξιολογήσω συμβάλλοντας έτσι στην απόλυσή της και-γιατί όχι; σε επόμενη φάση- και στη δική μου απόλυση.

Πάνω από όλα είμαι Νηπιαγωγός, συνειδητά και κατ’ επιλογή, και η θέση μου είναι μέσα στην τάξη συμπράττοντας και δημιουργώντας με τα παιδιά.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή θέλω να συνεχίσω να κοιτάζω στα μάτια τους συναδέλφους μου, τους γονείς αλλά και τους μικρούς μου μαθητές χωρίς να ντρέπομαι.

Υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το μέλλον των παιδιών που με εμπιστεύονται από τη θέση της Νηπιαγωγού.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέσα από το σωματείο μου για ένα σχολείο που έχει ανάγκη ο λαός, μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για την ανατροπή.

Αυτή τη θέση θα συνεχίσω να υπηρετώ και να υπερασπίζομαι μέχρι τέλους.

Αχαρνές, 10/4/2014

ΑΡΖΟΓΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

Νηπιαγωγός 16ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών

Tags: παραιτήσεις προϊσταμένωννηπιαγωγείο16ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα