Ελένη Μενεγάκη: Νύχτα-θρίλερ της παρουσιάστριας στην Άνδρο!

Όσοι έχουν βρεθεί στα Άχλα της Άνδρου, θα ξέρουν πόσο δύσβατος είναι ο δρόμος εκεί...

Γύρω στα 10 χιλιόμετρα με χώμα, πέτρες... Είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην περιοχή και ο μόνος που παίρνουν όλοι οι επισκέπτες!

Εκτός βέβαια αν πάνε από τη θάλασσα! Η Ελένη Μενεγάκη, που φτάνει εκεί με το πλοίο που ξεκινά από τη Ραφήνα, κάνει την ίδια διαδρομή. Όμως οι φορές που είναι μόνη της είναι ελάχιστες καθώς πάνε πάντα μαζί με τον Ματέο...

Όμως πριν

από δυο Σαββατοκύριακα, η Ελένη πήγε μόνη της καθώς ο Ματέο ήταν ήδη εκεί. Έφυγε λοιπόν τη Παρασκευή μετά την εκπομπή με το καράβι των 5.

Μέχρι να κατέβει και πάρει κάποια πράγματα και να ξεκινήσει η ώρα είχε περάσει τις 7 και είχε νυχτώσει! Η Ελένη μπήκε στο τζιπ και ξεκίνησε να οδηγεί.

Η διαδρομή τη νύχτα είναι ιδιαίτερα τρομακτική για μια γυναίκα αφού δεν κατοικείται, δεν έχει φώτα και... μπορείς να δεις και ατίθασα ζώα!

Κάποια στιγμή ενώ οδηγούσε με μικρή ταχύτητα, μια ομάδα αντρών τη σταμάτησε! Ήταν οι φύλακες της περιοχής που έκαναν έλεγχο για παράνομους κυνηγούς καθώς στο σημείο εκείνο υπήρχαν πολλά κρούσματα!

Η Ελένη δεν φαινόταν ποια είναι μέσα από τα φιμέ τζάμια! Τρομαγμένη ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και καθόταν ακούνητη! Οι φύλακες τη πλησίασαν και της ζήτησαν να κατεβάσει το παράθυρο χωρίς βέβαια να ξέρουν τι θα δουν!

Ή παρουσιάστρια έκανε ότι της είπαν και αφού την είδαν και την αναγνώρισαν την άφησαν να περάσει αφού πρώτα της είπαν αν νιώθει καλά γιατί είχε κιτρινίσει από το φόβο της! Εκείνη αφού τους είπε πως έχασε τη μισή της ζωή, συνέχισε τη πορεία της!

blogs.gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα