Δηλώσεις συμμετοχής εκπαιδευτικών στα μαθήματα αλληλεγγύης της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

[email protected]

http://elme-rethymno.blogspot.com

15/10/2014

facebook: ΕΛΜΕ Ρεθύμνου

Θέμα: «Δηλώσεις συμμετοχής εκπαιδευτικών στα

μαθήματα αλληλεγγύης της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου»

Έχοντας την θετική εμπειρία των μαθημάτων αλληλεγγύης που επί σειρά ετών οργάνωνε η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, έχοντας

επίσης υπόψη τον εμπαιγμό από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας όσο αφορά την λειτουργία της Ενισχυτικής Διδασκαλίας και της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης που παρά τις εξαγγελίες ποτέ δεν αναβίωσε, ξεκινάμε και φέτος την προσπάθεια επαναλειτουργίας των μαθημάτων αλληλεγγύης.

Από την μια πλευρά σαν μια κίνηση αλληλεγγύης ιδιαίτερα στους οικονομικά αδύναμους μαθητές μας, τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των οποίων πλήττονται βάναυσα και από την άλλη πλευρά θέλοντας να οικοδομήσουμε γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με τους ίδιους τους μαθητές μας και τους γονείς τους.

Σε καμιά περίπτωση δεν επιδιώκουμε να δικαιολογήσουμε ή να υποκαταστήσουμε το Υπουργείο Παιδείας στις υποχρεώσεις του. Αντίθετα, διεκδικούμε ένα καλύτερο σχολείο με όλες μας τις δυνάμεις και παράλληλα θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο μάθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στους μαθητές μας.

Ζητάμε από τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή παρά την αυξημένη πίεση και υποχρεώσεις που έχουν εντός και εκτός σχολείου. Παρακαλούμε όποιος συνάδελφος μπορεί να συμβάλλει είτε διδάσκοντας είτε στην γραμματειακή υποστήριξη, να επικοινωνήσει με τους συναδέλφους Αδράμη Νίκο(6972582328) και Νικολάου Δέσποινα(6932400754) ή ηλεκτρονικά στο e-mail της ΕΛΜΕΡ: [email protected]

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Νίκος Αδράμης

Ο Γραμματέας

Πέτρος Παπαδάκης

Tags: μαθήματα αλληλεγγύηςΕΛΜΕ Ρεθύμνου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα