Δηλώσεις Α.Τσίπρα: " Η κυβέρνηση δεν έχει ηθική και πολιτική νομιμοποιήση"

Tweet

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από τα Προπύλαια, τόνισε πως "για πρώτη φορά με βάση τις επίσημες εκτιμήσεις, εχουμε μια μεγάλη ανατροπή στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και σε μια σειρά σημαντικούς δήμους σε όλη την Ελλάδα. Αυριο όλη η Ευρώπη θα μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ,

οι λαοί της Ευρώπης πανηγυρίζουν για την ήττα των μνημονίων και της λιτότητας σε μια χώρα που αποτέλεσε πειραματόζωο. Στο πλευρό μας συσπειρώθηκαν ευρύτερες δυνάμεις με στόχο την ανατροπή του μνημονίου."

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε λέγοντας πως: "η πρώτη Θέση του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη σημαντική διαφορά, αποτελεί μια σημαντική νίκη του λαού μας, στην πορεία για την χειραφετηση του." Λόγο έκανε επίσης για την συγκρότηση μιας "πλατιας προοδευτική, πατριωτική συμμαχία, όπου θα αποτελέσει τη μεγάλη πλειοψηφία που θα αναλάβει την σωτηρία της χώρας."

Επίσης ανέφερε τα εξής: " Και ας κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο κ. Σαμαράς, Η Ν.Δ. χάνει 7 μονάδες απο τον Ιούνη το 12 και το ΠΑΣΟΚ 5 μονάδες. Αν σήμερα είχαμε εθνικές εκλογές , ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε 130 έδρες και η Ν.Δ. 69. Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποιήση θα επιβάλει σκληρά μέτρα και το νέο μνημόνιο που έχει ήδη αποφασίσει και το κρατάει στο συρτάρι του." ενώ πρόσθεσε: "Ο σεβασμός στη Δημοκρατία επιβάλλει την προσφυγή στο λαό το συντομότερο δυνατό. Αυτό είναι το μήνυμα της κάλπης"

Tags: ευρωεκλογέςΑλέξης Τσίπρας Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα