Διήμμερο για τον Εκπαιδευτικό και Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Γαλλικό Ινστιτούτο

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στις 18.00΄
Auditorium Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος

Είσοδος ελεύθερη, ταυτόχρονη μετάφραση.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους φοιτητές.

Το ετήσιο διήμερο ραντεβού, κάθε Φεβρουάριο, του Γαλλικού Ινστιτούτου με τους υποψήφιους σπουδαστές, ξεκινά την πρώτη μέρα με μια συζήτηση αφιερωμένη στις νέες τάσεις της αγοράς εργασίας

και συνεχίζεται την δεύτερη μέρα με την έκθεση για τις σπουδές στη Γαλλία.
Η συζήτηση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 18.00΄, θα έχει θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και τον αντίκτυπό της στο μέλλον της εργασίας. Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος έχει προσκαλέσει κορυφαίους Γάλλους και Έλληνες εμπειρογνώμονες της αγοράς εργασίας για να μοιραστούν τα αποτελέσματα των μελετών τους και τις σκέψεις τους πάνω στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε ολοένα και περισσότερους τομείς και να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας.

Συμμετέχουν :
Ανδρέας Καρακώστας, Senior Manager, Accenture
Χρήστος Α. Ιωάννου, Διευθυντής, Τομέας Απασχόλησης και αγοράς εργασίας, ΣΕΒ
Hervé Monange, Γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Γαλλία)
Μανώλης Πατηνιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Dominique Turcq, πρόεδρος του Ινστιτούτου Boostzone (Γαλλία)

Περισσότερα ΕΔΩ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, 10.00΄ – 18.00΄
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Είσοδος ελεύθερη

To Γαλλικό Ινστιτούτο, πιστό στο σταθερό ετήσιο ραντεβού του με τους υποψήφιους σπουδαστές, οργανώνει και το 2018 την έκθεση για τις σπουδές στη Γαλλία το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, από 10.00 ως 18.00.

Η Γαλλία είναι η τέταρτη χώρα υποδοχής αλλοδαπών φοιτητών σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία, καθώς και η πρώτη γαλλόφωνη χώρα υποδοχής ξένων φοιτητών. Το 12% του φοιτητικού πληθυσμού στη Γαλλία αποτελείται από αλλοδαπούς φοιτητές. Όσο αφορά την Ελλάδα, όλο και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν να σπουδάσουν στη Γαλλία.
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, θέλοντας να ανταποκριθεί σ’ αυτό το ενδιαφέρον, ανανεώνει το ραντεβού ανάμεσα στους εκπροσώπους των γαλλικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και το ελληνικό κοινό.
Στην έκθεση σπουδών του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος θα συμμετάσχουν δυναμικά γαλλικά πανεπιστήμια με διεθνή προσανατολισμό, Σχολές διοίκησης επιχειρήσεων παγκοσμίου φήμης, Σχολές μηχανικών μεγάλου κύρους με σκοπό να παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του ελληνικού κοινού.
Παράλληλα με την έκθεση, θα πραγματοποιηθούν στο Αuditorium Theo Angelopoulos θεματικές παρουσιάσεις σχετικά με τις σπουδές στη Γαλλία.

Για το πρόγραμμα ΕΔΩ

Γαλλικό ΙνστιτούτοΕπισυνάψεις: dt_intelligence_2302_gr.doc dt_salon_gr.doc
Keywords
Τυχαία Θέματα