Διακοπή λειτουργίας του Ανατομείου της Ιατρικής Αθηνών - Λόγω καταλήψεων ή απόλυσης;

Στις 25 Νοεμβρίου του 2014 ο καθηγητής και Δ/ντης του Εργαστηρίου Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών γνωστοποίησε πως διακόπτεται υποχρεωτικά η λειτουργεία κάθε μορφής εκπαίδευσης των φοιτητών του Εργαστηρίου Ανατομίας - Ανατομείου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επειδή οι μέρες εγείρουν σκωπτικά ερωτήματα, θα θέλαμε να παραθέσουμε κάποια που μας έρχονται στο μυαλό;

Αναρωτιόμαστε αν το μάθημα στο εργαστήριο

ανατομίας σταματάει γιατί οι φοιτητές έχουν καταλάβει την σχολή αλά Μπέρκλεϊ; Μήπως γιατί κάποιοι άλλο φοιτητές που διαμαρτύρονται στον Θ.Φορτσάκη για τα σκουπίδια που έχουν γεμίσει το ΕΚΠΑ δεν αφήνουν τους υπόλοιπους φοιτητές να ξανά μπουν στην συγκεκριμένη αίθουσα ή μήπως γιατί διαμαρτυρόμενοι φοιτητές έχουν κλείσει τον Δ/ντη του Εργαστηρίου σε κάποιο σκοτεινό υπόγειο της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ;

Τίποτα από τα παραπάνω προς κακή τύχη του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, του Υπουργείου Παιδείας, και της κυβέρνησης των μνημονιακών περικοπών.

Ο κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης στο παρακάτω έγγραφο του ενημερώνει πως η "διακοπή κάθε υποχρεωτικής λειτουργίας και μορφής εκπαίδευσης των φοιτητών στο Εργαστήριο Ανατομίας - Ανατομείου, οφείλεται, στην αυτοδίκαια απόλυση του μοναδικού τεχνίτη - ταριχευτή του Εργαστηρίου από την 1η Δεκεμβρίου (Λόγω της σχετικής συμβάσεως και της μή δυνατότητάς ανανέωσής της)!

Και εμείς που νομίζαμε πως οι Διοικητικοί υπάλληλοι έκαναν πάλι απεργία. Τελικά είμαστε κακοπροαίρετοι. Σε λίγο θα πιστέψουμε ότι το μνημόνιο δεν θα τελειώσει μέσα στο 2014

Κ.ΜTags: Ιατρική Αθηνών
Keywords
Τυχαία Θέματα