ΔΑΚΕ ΠΕ Πάτρας: Οχι στις απολύσεις!

Tweet

Πάτρα, 17.07.13

Η οικονομική κρίση και οι συνέπειές της στη χώρα μας έχουν οδηγήσει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας στην οικονομική εξαθλίωση, στην ανεργία και στην ανασφάλεια για το αύριο. Κάθε ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά.

Η Παιδεία ταλαιπωρείται καθημερινά, από τη διαρκή υπο-χρηματοδότηση, την εγκαθίδρυση κλίματος ανασφάλειας στα σχολεία, την οικονομική αφαίμαξη και τώρα τις απολύσεις των εκπαιδευτικών.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Πάτρας καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, που μέσα από μια τυφλή και δίχως κανένα εκπαιδευτικό σχεδιασμό πολιτική, «κόβει και ράβει» στα μέτρα της, τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών και τις ζωές εκπαιδευτικών.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Πάτρας στέκεται καθαρά απέναντι σε κάθε τέτοιου είδους λογική, που εξαθλιώνει την ελληνική οικογένεια, καταστρέφει τα όνειρα νέων ανθρώπων, στραγγαλίζει ανθρώπινες ζωές και υποβαθμίζει πλήρως το δημόσιο σχολείο. Είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε οποιαδήποτε απόλυση εκπαιδευτικού.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Πάτρας καλεί όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, όλους τους πολίτες αυτής της χώρας σε μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και στους αγώνες για την ακύρωση των αντιλαϊκών και κοινωνικά άδικων πολιτικών που εφαρμόζονται.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Tags: ΔΑΚΕ ΠΕ Πάτραςαπολύσεις εκπαιδευτικών Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα