Αξιολογικός πίνακας υποψηφίων για τις τέσσερις θέσεις υποτροφιών από τα έσοδα του κληροδοτήματος "ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ"

Tweet

ΘΕΜΑ: ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ (4) ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2011-2012, ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ».

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση –Προκήρυξη επιλογής υποτρόφων, χωρίς διαγωνισμό, για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ», η Υπηρεσία προέβη σε έλεγχο των αιτήσεων των υποψηφίων και συνέταξε τον παρακάτω Αξιολογικό Πίνακα με κριτήριο τον

βαθμό του Πτυχίου τους.

Σημειώνεται ότι κατά την ισχύουσα νομοθεσία η διαδικασία διορισμού των υποτρόφων ολοκληρώνεται ΜΟΝΟ με την έκδοση Απόφασης του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Γιαννέλου Φαίδρα, πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, με βαθμό πτυχίου 9,41.

2. Τσέα Λελούδα, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με βαθμό πτυχίου 9,14.

3. Δρούγκα Ελισάβετ, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 9,11.

4. Γρανίτσα Φωτεινή, πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 9,02.

5. Θεοχάρη Αλίκη, πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 9,00.

6. Βενέτη Αφροδίτη, πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με βαθμό πτυχίου 8,96.

7. Γιαννούλη Βαΐτσα, πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 8,92.

8. Λιαρμακόπουλος Αλέξανδρος, πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,91.

9. Πάγκου Αγγελική, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,86.

10. Καραγκούνη Φωτεινή, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,84.

11. Πουϊκλή Κλεονίκη, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 8,70.

12. Κομπούρα Βασιλική, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,69.

13. Βάσιου Όλγα, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,63.

14. Φλωρεντίν Σόλων, πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,52.

15. Καραβάνα Ευανθία, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,41.

16. Μπαμπούρης Βασίλειος, πτυχιούχος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με βαθμό πτυχίου 8,39.

17. Σιαπλαούρα Παναγιώτα, πτυχιούχος του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με βαθμό πτυχίου 8,33.

18. Καραγιώργος Αλέξανδρος, πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, με βαθμό πτυχίου 8,23.

19. Παππά Αθηνά, πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με βαθμό πτυχίου 8,15.

20. Γιάγκας Δημήτριος, πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 8,14.

21. Σιούλα-Γεωργουλέα Ισμήνη, πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με βαθμό πτυχίου 8,09.

22. Στεφανάκη Μαρία, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,07.

23. Κρικώνη Σπυριδούλα, πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,06.

24. Τζιομάκης Γεώργιος, πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,05.

25. Κατσαρού Κωνσταντίνα, πτυχιούχος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 8,00.

26. Λιόντος Μιχαήλ-Χρυσοβαλάντης, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,00.

27. Τζώρτζη Αλίκη, πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με βαθμό πτυχίου 7,81.

28. Τζουμάκα Ευγενία, πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με βαθμό πτυχίου 7,69.

29. Χαρακλιά Δήμητρα-Μαρία, πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7,65.

30. Κυπαρίσσης Μιχάλης, πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με βαθμό πτυχίου 7,61.

31. Βαλτά Αικατερίνη, διπλωματούχος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με βαθμό διπλώματος 7,54.

32. Λισγάρα Σωσσάνα, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 7,54.

33. Βρύσης Λάζαρος, διπλωματούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό διπλώματος 7,52.

34. Ζαχαρή Ειρήνη, πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με βαθμό πτυχίου 7,49.

35. Κοντογιώργου Αικατερίνη, πτυχιούχος του Τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7,43.

36. Χασιώτη Ζωή, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7,43.

37. Αθανασίου Αμαλία, πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 7,34.

38. Κωσταρά Μαρία, πτυχιούχος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με βαθμό πτυχίου 7,31.

39. Τσόκα Όλγα, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7,28.

40. Ρίζου Μαρία, πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 7,27.

41. Παπαϊωάννου Βασιλική, πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με βαθμό πτυχίου 7,24.

42. Σοκόλης Θωμάς, πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, με βαθμό πτυχίου 7,13.

43. Κουσουρή Ειρήνη, πτυχιούχος του Τμήματος Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 7,06.

44. Γκαρτζονίκα Έλενα, πτυχιούχος του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού των Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με βαθμό πτυχίου 7,035.

45. Τσεκούρας Χρήστος, πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7,00.

46. Φώτος Διονύσιος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 6.93.

47. Γαβριήλ Ελισσάβετ, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 6,87.

48. Νατσίκου Ειρήνη, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 6,86.

49. Νίκου Ελένη, πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με βαθμό πτυχίου 6,85.

50. Καϊμακαμίδης Ανέστης – Αλέξανδρος, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με βαθμό πτυχίου 6,78.

51. Ζώτου Δήμητρα, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό πτυχίου 6,77.

52. Παρθενίου Ανδρομάχη, πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 6,75.

53. Μπέλλου Μαγδαληνή, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 6,53.

ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Αναστασίου Ηρώ, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν είναι πτυχιούχος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πανεπιστημιακού Τομέα.

2. Αρχοντής Γεώργιος, δεν γίνεται δεκτός λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.

3. Βαρτζιώτης Θεοφάνης, δεν γίνεται δεκτός διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένος και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012.

4. Βελώνα Θεοδώρα, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένη και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012.

5. Γεροκόμος Γεώργιος, δεν γίνεται δεκτός διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένος και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012 .

6. Γιανναδάκη Παναγιώτα, δεν γίνεται δεκτή λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.

7. Γκατζόγια Ευγενία, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν είναι πτυχιούχος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας.

8. Γόγολου Άννα, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένη και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012 αλλά και λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.

9. Θωμά Ευσταθία, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένη και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012.

10. Καμάρα Στυλιανή-Ερμιόνη, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένη και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012 αλλά και λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.

11. Καραλής Θεόδωρος – Ερμής, δεν γίνεται δεκτός διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν είναι πτυχιούχος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πανεπιστημιακού Τομέα.

12. Μπέλλος Παναγιώτης, δεν γίνεται δεκτός διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένος και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012.

13. Μπιάνκο Λέντα, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένη και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012.

14. Μπότζιου Γεωργία, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένη και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012 αλλά και λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.

15. Μπουλούγαρη Ελίνα, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένη και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012.

16. Νικολάου Ελένη, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης σχετικά με το βαθμό του πτυχίου.

17. Νίνου Μαρία, δεν γίνεται δεκτή λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.

18. Ντάφλου Αικατερίνη, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης σχετικά με το όριο ηλικίας.

19. Παππάς Απόστολος, δεν γίνεται δεκτός διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένος και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012.

20. Τάσση Χριστίνα, δεν γίνεται δεκτή διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένη και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012 αλλά και λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.

21. Χαρατσάρης Χριστόφορος, δεν γίνεται δεκτός διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 149802/Η/28-11-2012 Προκήρυξης, καθότι δεν ήταν εγγεγραμμένος και δεν φοιτούσε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά το ακαδ. έτος 2011-2012.

ΑΘΗΝΑ, 12 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ Δ/ΝΣΗΣ


Π. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Tags: Υποτροφίεςμεταπτυχιακά Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα