ΑΣΕΠ: Πίνακας κατανομής των 118 μόνιμων προσλήψεων σε Δήμους και Περφέρειες

Στο ΑΣΕΠ βρίσκεται ο κατάλογος για την προκήρυξη 118 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, μετά από σχετική έγκριση. Οι θέσεις αφορούν στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ διαφόρων κλάδων και ΔΕ Τηλεφωνητών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από ελλείψεις προσωπικού, καθώς και στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

«Οι 118

θέσεις προέκυψαν από αιτήσεις των ίδιων των δήμων και αντανακλούν μια πολύ συγκεκριμένη προσπάθεια από το υπουργείο Εσωτερικών για την υποστήριξη της νησιωτικότητας και της ορεινότητας, εντός του δεδομένου περιοριστικού περιβάλλοντος που απορρέει από τον κανόνα προσλήψεων – αποχωρήσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 ενισχύθηκαν εκτάκτως με συνολικά 20 εκατ. ευρώ 85 μικροί νησιωτικοί και ορεινοί δήμοι, οι οποίοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Η ενίσχυση πρόκειται να επαναληφθεί, ενώ στο πλαίσιο της αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξετάζονται περαιτέρω μέτρα, όπως ο επαναπροσδιορισμός των κατηγοριοποιήσεων και η αλλαγή της κατανομής της κρατικής χρηματοδότησης στη βάση των αυξημένων αναγκών δήμων με παρόμοια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως κατανέμονται οι θέσεις:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ1ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ2ΔΗΜΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ1ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΦΗΣ1ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ3ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ1ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ3ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ4ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ3ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ2ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ3ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ3ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ1ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ2ΔΗΜΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ1ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ3ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΚΩ3ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ1ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΨΩΝ3ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ1ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ2ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ2ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ1ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ1ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ3ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ3ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ3ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ2ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ1ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ1ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ3ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΡΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ1ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ2ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ1ΔΗΜΟΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ1ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΣ2ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ2ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ (ΝΠΔΔ)2ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ)6ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ)1ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε. ΣΑΜΟΥ)2ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ)4ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε. ΡΟΔΟΥ)3ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε. ΣΥΡΟΥ)3ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε.ΡΟΔΟΥ)2ΑΣΕΠδήμοιπεριφέρειεςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα