Από το ένα δυστύχημα στο άλλο - Τρεις νεκροί κι ένας σοβαρά τραυματίας μέσα σε λίγες ώρες στη Δυτική Ελλάδα

Πτώσεις από σκαλωσιές, σε φρεάτια και εγκαύματα...
Ημέρα τραγικών δυστυχημάτων η χθεσινή σε Πάτρα, Κάτω Αχαϊα και Ζάκυνθο, σύμφωνα με αναλυτικό δημοσίευμα του Αχαϊκού thebest.gr. Η αρχή έγινε το μεσημέρι με την πτώση ενός 65χρονου Αιγιώτη από σκαλωσιά στην Περιβόλα Πατρών. Ο άτυχος άνδρας είχε επισκεφθεί γνωστό του πρόσωπο που εκτελούσε εργασίες, ανέβηκε στη σκαλωσιά κι έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια

που επέφεραν το μοιραίο.

Λίγο αργότερα ένας 28χρονος από την Κάτω Αχαϊα μεταφέρθηκε με εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο νοσοκομείο όταν στην προσπάθειά του να ανάψει ξυλόσομπα στο σπίτι του έριξε βενζίνη, και πήρε φωτιά.

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 28χρονος - Πήγε να ανάψει τη σόμπα με βενζίνη

Βυθισμένο στο πένθος είναι το χωριό του Αλυκανά Ζακύνθου, μετά το θάνατο, το μεσημέρι, πατέρα και γιου σε εργατικό ατύχημα, στο εργοτάξιο όπου δούλευαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος πατέρας και 31χρονος γιος του εκτελούσαν εργασίες σε χώρο όπου θα τοποθετούνταν ανελκυστήρας. Νεκροί είναι ο 31χρονος Νικόλαος Μαρούδας και ο 60χρονος πατέρας του Αναστάσιος εκτελούσαν εργασίες στην υπό ανέγερση επιχείρησή τους στην περιοχή των Αλυκών.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο άνδρες φαίνεται να πατούσαν πάνω σε ένα ξύλο για να μπορούν να εκτελέσουν την εργασία τους. Από άγνωστη αιτία, έχασαν την ισορροπία τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε κενό 7-8 μέτρων και να χάσουν τη ζωή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα