Ακυρώνουμε τα σεμινάρια της αξιολόγησης

Tweet

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας οργανώνει τα σεμινάρια επιμόρφωσης των Διευθυντών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας, για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στην Α΄ Αθήνας

.

Για άλλη μια φορά οι Περιφερειακοί Διευθυντές και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης εναντιώνονται στις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, καλώντας τους Διευθυντές των Σχολείων σε σεμινάρια, «στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης».

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο μοχλός της αντιδραστικής αξιολόγησης αναδεικνύει ότι τα στελέχη της εκπαίδευσης θα αναγκαστούν πλέον να διαλέξουν μεριά: είτε με τον κλάδο και τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας είτε με την κυβέρνηση, τον ΟΟΣΑ και την πολιτική της ΕΕ.

Σήμερα τελείωσαν τα λόγια, μετράνε οι πράξεις!

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι Διευθυντές που παραιτήθηκαν, δείχνουν το δρόμο!!!

Το δρόμο της παραίτησης ακολούθησαν και όσοι Διευθυντές δημοτικών σχολείων πείστηκαν από την ίδια τη ζωή ότι αλλάζει ο ρόλος του διευθυντή του σχολείου: από συντονιστής παιδαγωγικής και εκπαιδευτικής λειτουργίας του σχολείου γίνεται μάνατζερ, αξιολογητής σήμερα που αύριο θα υπογράψει και απολύσεις.

l Καλούμε, τέλος, τους διευθυντές των σχολείων να δηλώσουν απεργία και να μη συμμετέχουν στα σεμινάρια, να μη συμπληρώσουν την ηλεκτρονική έκθεση «αυτοαξιολόγησης».

l Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για την ακύρωση των σεμιναρίων, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 8.00 πμ στο 56Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΧΑΙΑΣ 3 ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ .

l Καλούμε την Ένωση γονέων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων ευθύνης μας, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις μας.

ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, στις απολύσεις εκπαιδευτικών, στις συγχωνεύσεις σχολείων και τις συμπτύξεις τμημάτων.

Όλοι μαζί βάζουμε φραγμό στα καταστροφικά σχέδια για τη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

μια Πρωτοβουλία Καθηγητών και μελών Δ.Σ. ΣΤ' ΕΛΜΕ.

Αγωνιστική Παρέμβαση Αγωνιστική Συνεργασία Ανένταχτοι Καθηγητές

Tags: Αγωνιστική ΠαρέμβασηΑγωνιστική ΣυνεργασίαΑνένταχτοι Καθηγητές Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα