Αγνοείται το σκυλάκι που κακοποίησαν οι φαντάροι στην Κόνιτσα

Την παρέμβαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το πρωί της Κυριακής και στο οποίο εμφανίζονται δύο οπλίτες να βασανίζουν ένα σκυλί και να το πετούν σε γκρεμό.

Για βάναυση και καταδικαστέα πράξη κάνει λόγο το Γενικό Επιτελείο Στρατού, που εξέδωσε για το θέμα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται, με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για

τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη».

Τι συμβαίνει με το κακοποιημένο σκύλο

παρά τις διαβεβαιώσεις την Δευτέρα πως ο σκύλος είναι καλά στην υγεία του και κυκλοφορεί στην Κόνιτσα όπως και πριν, η πρόεδρος του φιλοζωικού της πόλης Σούλα Κοτσάφτη, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως έπειτα από έρευνα του φορέα στην πόλη, ο σκύλος δεν εντοπίστηκε. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εντοπίστηκε στην πόλη ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο όμως όπως όλα δείχνουν δεν είναι το ζώο του βίντεο.

Οι δράστες της υπόθεσης, με δήλωσή τους τη Δευτέρα το μεσημέρι, δηλώνουν μεταμέλεια για το θέμα και ζητούν την επιείκεια των αρχών και της κοινωνίας.

Κόνιτσασκύλος
Keywords
Τυχαία Θέματα