Α ΕΛΜΕ Αχαϊας: Απεργιακό κάλεσμα για την Παρασκευή 7/2

Tweet

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ,

ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX: 2610 - 278776
[email protected],

http://aelmeahaias.wordpress.com

Πάτρα, 5/02/2014

Απεργιακό Κάλεσμα για την Παρασκευή 7 Φλεβάρη

Συναδέλφισσες, -φοι

Απεργούμε, διαδηλώνουμε και διεκδικούμε 7 Φλεβάρη. Είναι η μέρα που

εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η υπόθεση διαθεσιμότητας των 50 ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ:

α) Δείχνουμε για άλλη μία φορά εμπράκτως την αλληλεγγύη μας. Κανένας μόνος του στη μάχη για το δικαίωμα στην εργασία, για το δικαίωμα να παραμείνουν οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί στο χώρο του σχολείου..

β) Να μην απολυθεί κανείς στις 23 Μάρτη, να μην αναγκαστεί κανένας και καμία σε παραίτηση από το ξεσπίτωμα. Κανένας άλλος γύρος διαθεσιμότητας, καμιά κινητικότητα χωρίς τη θέλησή μας. Να γυρίσουν όλοι οι συνάδελφοι των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ στα σχολεία τους. Να διοριστούν όλοι οι αναπληρωτές συμβασιούχοι με βάση τους πίνακες διορισμών. 20 μαθητές στην τάξη, 10 στα εργαστήρια. Όλη η γνώση στα δημόσια σχολεία. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Παρασκευή μέρα απεργίας: Διπλό κάλεσμα για τους απεργούς

Ι) Έχει προγραμματιστεί Λεωφορείο από την Α΄ ΕΛΜΕ για Αθήνα (ΣτΕ). Θα ξεκινήσει 7.00 πμ το πρωί της Παρασκευής από το πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου. Υπάρχουν ακόμα θέσεις. Δηλώστε στα μέλη του ΔΣ.

ΙΙ) Όσοι απεργοί μείνουν στην Πάτρα, μαζί με μέλη του ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για όλα τα τεκταινόμενα μέτρα εις βάρος του σχολείου και των εκπαιδευτικών στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας την Παρασκευή και ώρα 11.00 πμ (Αγ. Γεράσιμος-Ακτή Δυμαίων).

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ψαρράς Σπύρος Μπούρδαλας Παναγιώτης

Tags: Α ΕΛΜΕ Αχαϊας Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα