ZHTEITAI Μουσειολόγος – Συντηρητής στο Κέντρο Σύγχρ. Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ζωγραφικής

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Το "Κέντρο Σύγχρονης Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ζωγραφικής - Μουσείο Φρυσίρα", ανακοινώνει την πρόθεσή του να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με μουσειολόγο - συντηρητή, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών για την προετοιμασία 5 εκθέσεων κατά την περίοδο Δεκεμβρίου 2012 –Οκτωβρίου 2015 στο πλαίσιο της Πράξης Ευρωπαϊκή Ζωγραφική: Εικαστικές εκλεκτικές συγγένειες", που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013" και συγχρηματοδοτείται

από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Παιδείας & θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού. Η εκτιμώμενη συνολική απασχόληση που θα απαιτηθεί στο πλαίσιο της σύμβασης θα είναι 5 ανθρωπομήνες και η συνολική αμοιβή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ανέρχεται σε 11.070 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανατρέξουν στην αναλυτική διακήρυξη, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Μουσείου Φρυσίρα: www.frissirasmuseum.com.
Η προθεσμία υποβολής της αίτησης, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του Μουσείου Φρυσίρα στην προαναφερόμενη διεύθυνση, λήγει την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15:00.

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα